torstai 27. syyskuuta 2012

Unta palloon


Koivikon alla on ollut  hyvä nukkua nämä vuodet. Minnekkään ei onneksi ole oksat karkaamassa, mutta sänkykaupoille pitäisi päästä pikku hiljaa. 

4 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Mitkä nuo valkoiset lakanat on? H&M:n pellavat kentis? Oletteko olleet tyytyväisiä?

Kimpassa kirjoitti...

Anu: Nuo valkoiset lakanat on Ikeasta ja perus puuvillaa. Kolme vuotta niissä on nukuttu ja kyllä alkavat olemaan melko huonossa kunnossa. Laatu ei ole ollut kovin hyvä, pinta on mennyt nyppyisen oloiseksi ja lakanat ovat muutenkin kovin 'ohuen' tuntuiset. Hyvä asia on pussilakanan päässä olevat nepparit jolloin peitto ei pääse kolosestaan karkailemaan.

Kovasti niitä H&M:n pellavalakanoita on kehuttu ja omalla toivelistalla ne ovatkin. Muutenkin pellava on varmaan lakanamateriaalina ihana vilpakkaa.

Anu kirjoitti...

Kiitos vastauksestasi :)

Mä tilasin jo kerran ne HM:n pellavalakanat, mutta jotenkin ne tuntui kädessä niin karheilta, että menivät palautukseen ihan saman tien. Tekisi mieli kokeilla uudestaan, kun niin paljon niitä kehutaan joka puolella.

Unknown kirjoitti...

The surfaces are a strange mix of smooth and unaltered stone and ice, as when a master sculptor works in stone and lets the material's natural texture add depth and beauty.
  cheap nike nfl jerseys|nfl jerseys for sale