2 vuotta sitten
tiistai 18. lokakuuta 2011
Sitruunamelissa
Katselin tässä koneelta kuvia. Sinne oli tallentunut muutama kuva sitruunamelissasta, sellaisesta ihan tavallisesta järvisuomen (vai onko se jauheliha-merkki) sitruunamelissasta. Kun ei oikein muuten nyt juttu luista, niin päätin pamauttaa kuvat tänne ja esittää teille kysymyksen - mitä te teette sitruunamelissasta? Ja vastaus ei saa olla - koristelen jäätelöannoksen.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
6 kommenttia:
En mitään! Mutku mulla on tuollainen kaksiosainen yrttiruukku, ostan toiselle puolelle aina basilikaa tai muuta käytökelpoista ja toiselle puolelle melissaa. Ai miksi? No siksi, kun se kasvaa niin hiton hyvin eikä kuukahda ikinä.
Eli mun keittiössä se on satunnaisia maisteluita lukuunottamatta koristekasvi :)
Laitan salaattiin, toimii loistavasti ja orient ruokiin.
Eiks se ole Järvi-Suomen Portti se lihajuttu tms. ja sit Järvikylästä tulee salaatit ja yrtit. :P
Laitan joka-aamuiseen green smoothieen, toimii loistavasti!
laitan juomavesikannuun (siis sen veden lisäksi).
Laura: Ja korianteri, se kuukahtaa hetkessä. Vaihtaisivat osia!
Minna: Pitää vaan kokeilla. Salaattiin luulis hukkuvan.
MAri: No niin onkin. Mistä moinen juttu edes tuli mieleen.
Nooruska: Joskus olen itsekkin laittanut lehtiä blenderiin, mutta maku on kadonnut muiden joukkoon.
Meritähti: Totta! Tuon olin unohtanut. JA kurkkuviipaleita myös kannuun!
Lähetä kommentti