maanantai 10. tammikuuta 2011

On vähän hiljaista


Kohta oon nakkina juhlissa kun ei löydy tarpeeksi yksinkertaista ja kevyttä kolttua. Help!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt oli pakko jättää merkki, kun osuit niin yksiin omien ongelmieni kanssa. Olen jo pitkään seurannut blogiasi ja tykkään kovasti.

Samassa veneessä ollaan, mutta minulla avuksi tuli lopulta ompelija Suvi Hänninen Pengerkadulta. Mahtava tyyppi ja häneltäkin tuntui löytyvän kasa hyviä ideoita. Marssin sisään inspiraatiokuvieni kanssa ja heti tuli hyvä fiilis. Ehkä myös helpotus siitä ettei tarvitse katsella enää yhtään niitä liikkeiden prinsessastrassilaskosliikaakaikkea -kammotuksia.

Toivottavasti et joudu tahtomaan pelkästään omissa nahoissa.

-Laura

I May Say kirjoitti...

Tsekkaa J Crew:m muutama alekolttu Net-a-Poterin sivuilta.

Satu kirjoitti...

Kaikessa yksinkertaisuudessaan upea.

Lili kirjoitti...

Anomyymi: Kiitos ja kivaa kun tulit jättämään kommentin. Näitä niin ilolla lukee. JA mukavaa jos olet viihtynyt täällä höpö-juttujen parissa :)

Ja toinen kiitos vinkistäsi, taidan tosiaan ottaa yhteyttä tuohon Suvi Hänniseen. Tarjolla olevat häämekot, ne mitä olen selaillut putiikkien nettisivuilla tuntuvat olevan kilometrien päässä omasta mausta. Ja ehdottomasti haluan näyttää omalta itseltäni juhlissa. Hankalaa tuntuu olevan jos kaipaa jotain yksinkertaista mekkoa, hyvällä kankaalla.
Tsemppiä sinullekkin Laura järkkäilyihin!

Lili kirjoitti...

I May Say: Itseasiassa olen tsekannut. Tahdon mekkosen jossa on edes jotkut olkaimet, siksi J Crewin mekot ei oikein sovi. Mutta siellä on kyllä alessa ihana metsänvihreä Chloen puku....


Satu: Niin on ja mikä lie googleosuma tuokin on. Löytyisipä jostain edes tuohon suuntaan menevä.

Sugar Kane kirjoitti...

Hei onnea kovasti morsiolle!

Mä tulin tänne suosittelemaan samaa Suvi Hännistä kuin ensimmäinen kommentaattorini: Hän on niitä, jotka ymmärtävät puolesta sanasta, mitä oikeasti haluaa, saati sitten inspiraatiokuvista! Plus on ystäväni :)

Lili kirjoitti...

Sugar Kane Kiitos! Ihanaa et olet takaisin. Kävin vaanimassa tiheään otteeseen koska blogin luukut taas aukeaa. Suvi Hänninen on laitettu ylös, kiitti teille!