tiistai 4. tammikuuta 2011

Hääsumu
Me mennään naimisiin ensi kesänä Suomenlinnassa. Juhlatilan lisäksi on hoidettu vain morsian ja sulhanen. Kaikki muu onkin sitten tekemättä ja hankkimatta. Huh heijakkaa, hermostuttaa jo valmiiksi koko show. Toivottavasti touhu ei mene aivan karnevaaliksi vaan pysyy pienenä ja sympaattisena. Kolmeen asiaan panostan: ruokaan, valokuviin ja sulhaseen. Viimeinen on onneksi jo hanskassa.

18 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Minäkin panostaisin juuri tuohon pyhään kolminaisuuteen ;) Tiedän yhden valokuvaajan, joka kuvaa häitä perinteisesti mustavalkoiselle filmille ja voi että ne on hienoja.

Semmoisia voisin itsekin harkita: dokumentaarista, tunnelmien kuvausta vähän boheemisti, paaljon yksityiskohtia.. Voisin lärpättää tästä aiheesta ikuisesti!

Sort of Pink kirjoitti...

Hauskaa kun jollain muullakin on samanlainen tilanne - meilläkin on vasta paikka varattuna ja kaikki muu pitäisi järkkäillä vielä. Tosin en malta odottaa että pääsee miettimään koristeluja! =) Toivottavasti kirjoittelet häävalmisteluista tänne niin me lukijat voimme mahdollisesti saada vinkkejä! =)

LILI kirjoitti...

Suvi: Voi Suviseni, malttaisitko antaa tuon valokuvaajan nimen?!

Sort of Pink: hihiii, kohta kyllä ollaan melkoisessa lirissä aikataulujen kanssa. Olen yrittänyt etsiä jotain tehtävälistaa netistä, mutta aina joutuu kamalille keskustelupalstoille, missä sitten tulee melkoinen ahdistus. Yritän kirjoittaa kyllä tänne hääjuttua, kunhan vain jotain alkaa tapahtumaan.

Onnea teille kovasti! Täytyy tulla vakoilemaan sinun tontille hääjuttuja.

Suvi kirjoitti...

Kari Nieminen, valitettavasti asuu täällä Imatralla, mutta taitaa kuitenkin kuvata ympäri Suomen.

Esimerkkikuvia ei taida löytyä netistä, vaan niitä pitäisi mennä katsomaan paikan päälle.

Halvimmasta päästä ei taida olla, mutta hän tekee kuvat käsityönä pimiössä. :)

Heidi kirjoitti...

Tuttu juhlatila, aivan ihana sellainen. 2009 olin "kaasona" syyshäissä kyseisessä tilassa. Vinkkinä, että mahdollisille kaukaa tuleville kannattaa varata viereisestä hostellista huoneet - tai koko hääporukalle jatkopaikaksi, kuten ystävieni häissä! Juhlat jatkuivat läpi yön. Onnea suunnitteluun :)

Laura kirjoitti...

Jee! Mahtavaa.
Ja toi juhlapaikka on super, oon ollu 3 häissä siellä :) toimii!

RuusuLiisa kirjoitti...

Paljon onnea :)
Suvin suosittelemaa kuvaajaa suosittelen minäkin!

RuusuLiisa kirjoitti...

Kauheeta..mun pitää tarkastaa nimi etten ihan puppua puhu :D

Minna kirjoitti...

Onnittelut tulevaan ja tsemppiä järjestelyihin

Esba kirjoitti...

Onnee vielä! :D Mä löysin netistä yhden inhimillisen. En sori muista, missä se oli. Monissa listoissa on hitosti kaikkea turhaa ja niistä tulee vain ahdistus. Ei kannata sellaisia kattella :) Tai tietty, jos suhtautuisi asiaan 200 lasissa meiningillä.

Vedin kaikkea infoa jaettuun Google dokkiin ja sitten sulhon kanssa kirjattiin sinne juttuja ylös ja jaettiin tehtäviä. Nyt kaikki aikalailla valmista, kun häihin 2,5 kk.

Kaasot olivat vähän kauhissaan, kun häät aikaistuivat 2 kk:lla suunnitellusta. Sanoin, ettei kannata ressata: kun tulivat syömään ja tsekkaamaan hääjärjestelyjä, heitin jokaiselle käteen 15 sivun dokkarin :) En halua kuormittaa ketään häähösällä. Riittää kun fiksaavat sen päivän ohjelman/juontavat (ja plttarit olis tietty kivat 8-D). Mutta viestinnän alan ihmisiltä voisi kuvitella luonnistuvan. Ja kun kaasoja on 5 :) Tsemii sinnekin! Hjyvä siitä tulee, jeeeeeee!!!

Katz NYC kirjoitti...

AIvan unelmaa viettaa haita Suomenlinnassa! Mahtava paikkavalinta.Onneksi olkooon!

LILI kirjoitti...

Suvi: Imatra???? Mä oon jotenkin ajatellut sun asuvan tässä jossain aivan liki. Ei taida Karista olla nyt apua meille, mutta kiitos Suvi kovasti. Tälläiset vinkit on aina hyviä :)

Heidi: Hyvä pointti. Jatkopaikka pistetty mietintämyssyyn.


Laura: Jeeee Laura! No hyvä että tila toimii. Toivottavasti myös pihapiiristä löytyy sopiva puu joka ajaa kirkon virkaa.


Ruusuliisa ja Minna: Kiitoskiitos! Hääblogia tästä ei tule.

LILI kirjoitti...

Esba: Huh 15 sivua!!!! Palkkaan sut mun hääjärkkäriks. Oot Esba tehonainen! Sain sun kommentista voimaa ja tein tänään suunnitelman. Pakolliset asiat siihen ja sit tiukka aikataulu mihin mennessä päätökset tehtävä ja hommat hoidettava. Meinaan myös ehkäpä tilata sikaa säkissä, eli huitasta ostoskoriin jostakin nettikaupasta hääkoltun. Jahka vaan löytyisi jotain yksinkertaista... ja olisi sitä aikaa etsiä.

Mutta mutta, Kiitti Esba tsempistä! Oot mahtava!

LILI kirjoitti...

Katz NYC: Kiitos, Suomenlinna sattui meille puolivahingossa kohdalle. Oon kyllä niin iloinen, että juuri siellä on meidän kinkerit!

tiina { fanni ja kaneli } kirjoitti...

Onnea, onnea, onnea! Muista kertoilla meille kaikkia ihania häävalmistelujuttuja - ihana päivä siitä tulee! Hauskaa 2011:sta! xx

heinis kirjoitti...

Awwww<3^^

Nooruska kirjoitti...

Oikein paljon onnea!

Ruoka on tosiaan panostamisen arvoista!

Olin kerran häissä, joissa ei tarjoiltu yöpalaa eikä sieltä päässyt snägärillekään huikopalaa haukkaamaan.

Lili kirjoitti...

tiina: Kiitos Tiina! Aion tulla vakoilemaan sinun herkkureseptejä ja inspiroitua niistä menuuta varten :)


Heinis: hih!

Nooruska: Yöpalaa tulee, ihan vain siksi että vieraat pysyvät pystyssä mahdollisimman pitkää.