keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Karttapallo
Sain lahjaksi vanhan karttapallon. Tšekkoslovakia, Neuvostoliitto ja sisällä palava valo.  Parempaa palloa en tiedä.

9 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Hieno! Olen koko elämäni ollut kade veljelleni, joka sai tuollaisen :)

suvikaroliina kirjoitti...

Mulla on isältä peritty karttapallo, löytyy myös neuvostoliitto sun muut menneet. Ja kaiken lisäksi tekstit on vielä ruotsiksi :)

Anonyymi kirjoitti...

mistä saa noin mielettömän hienoa tapettia!?

Onneli kirjoitti...

Hih, kerroin tänään eräässä yhteydessä kuinka laulun avulla moni asia jää mieleen, muistan esim. vieläkin ala-asteella opitun venäjänkielisen laulun jota tänään sitten lauloin eräälle venäläiselle. On kuulemma joku vanha neuvostoliittolainen pioneerilaulu :D Että semmosia laulettiin meillä.

Onko muuten mahdollista että hyppäsit maanantaina Hakiksessa ysin ratikasta puoli kahdeksan maissa tupsukas pipo päässäsi? Saattoi olla joku aivan muu, mutta jotenkin tulit mieleeni.

Lili kirjoitti...

Laura: Mun veli hommasi heti samanlaisen! Palloja taitaa pötkötellä mielin määrin kirppiksillä. Haet vaan omasi pois!

suvikaroliina: oho, ruotsi-lisä kuullostaa hienolta. Vanhat pallot on parhaimpia, kuka sitä uutta kaipaisi!

Anonyymi: Tapetti on Cole & Son, Woods -tapettia. Omani ostin Stockalta.

Onneli: Laulaen pitäisi alkaa opiskelemaan yhtä sun toista. Ehkä sitä helpommin muistaisi asioita. Hävettää välillä kun lähimuisti on kultakalan tasoa.

Juu! Juuri tuohon aikaan maanantaina olin tulossa elämäni ensimmäiseltä zumba-tunnilta, hikisenä ja punaisena :) En olisi uskonut sanovani tätä, mutta zumba oli aivan mieletöntä! Ensi maanantaina uusiksi!

Onneli kirjoitti...

No kah, ihan oikein sitten tunnistin :) Zumba on kyllä tosi hauskaa, en ole pitkästä aikaa päässyt. Siitä ollaan kyllä niin kahta mieltä. Mä ainakin tykkään siitä hervottomasta sheikkaamisesta ja revittelystä, kaikenlaisia kurinalaisia askelsarjoja voi tehdä muissa lajeissa mutta tuossa parasta on se että on tosi simppeliä ja voi vatkata ihan täysillä ja se on hullun tehokasta.

Lili kirjoitti...

Onneli: Eilen taas Zumbassa! Tykkään kun sitä voi tehdä vähän sinne päin ja silti menee oikein. Zumbaa vaativampia koreografioita en sitten kykene hallitsemaankaan. Hyvä hiki, hyvä olo!

Esba kirjoitti...

Teillä on Woodsia! Mä niin tykkään siitä, vaikka sitä on nähnytkin monessa paikkassa. Mutta se on silti aina niin ihanaa! Ihanaa, ihanaa!

Lili kirjoitti...

Esba: Niin onkin! Mietin silloin joskus, että tuleeko tehtyä emämoka jos pistää Woodsit seinälle. Pelkäsin että tulee ähky kun se on ollut ihan joka paikassa jo pitkään ja loppua ei näy. Mutta mitä vielä, olen ollut tosi iloinen etten tehnyt muuta ratkaisua. Koivikon alla on nukuttu tosi hyvin!