perjantai 21. tammikuuta 2011

Norjalainen emäntäViime päivinä olen palellut. En pakkassyistä, vaan loskasta ja siitä lohduttomasta harmaasta tihkusateesta joka nostaa karvat pystyyn. Kotona sitten lämmittelen sielua kirppislöytö niskassa (en siis punaviinilasi kourassa). Tämä kahden euron hintaan ostettu villatakki on jo pelastanut monta iltaa. Villis lämmittää niin vietävästi, välillä jopa vähän liikaakin. Epäilen kyllä, että villatakkiparka on jossain vaiheessa kutistettu pesukoneeessa, sen verran huovutettu fiilis tässä on. Kutistettu tai ei, villatakki on aivan nappi kokoinen päällä. Kiitos sinulle villatakin-hylkääjä, olet tehnyt minut iloiseksi.


Kiwit on maistunut tällä viikolla erityisen hyvälle. Kielestä kyllä meni kolmannen kohdalla tunto.

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Hieno takki! Kiivejä kuluu täälläkin. Ainoa huono puoli niissä on, et niiden kuoriminen on ärsyttävää. Ja jos taas pistää puoliksi ja kaivaa lusikalla sisukset, menee hirveesti hyvää hukkaan. Semmoset ongelmat :)

Lili kirjoitti...

Laura: Eiks olekkin! Viipaleina kiivit on parasta, mutta välillä laiskottaa ja pistän suoraan lusikalla syöden. Juuri tälläisiä ongelmien pitääkin olla, silloin elämä on ihanaa.