keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Takkiasialla


Maanantaina oli kevään ensimmäinen päivä. Samalla haihtui työmotivaatio kuin tuhka tuuleen. Niin on tapana keväisin käydä. Kun työt tökkii, voi tarkistaa kevättakkitarjonnan nettikaupossa. Tälläinen tuli Nellyllä vastaan - tykkäänpäs! Musta, kevyt, pitkä ja hupullinen vyötärölle kurottava takki on aina hyvä ostos. Tarkistin ystävältä joka Bestellerillä porkkanoita leikkaa - tämä takki ei tule laisinkaan Suomen makkinoille. Olisin tahtonut sovitella sitä kylillä, vanhanaikainen shoppailija kun olen. Nyt aion ehkä tehdä poikkeuksen ja hujauttaa takkisen ostoskoriin.

Kuva: Nelly

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Jos tuossa kuvassa on parka nimeltä Nuuk, niin ostin omani kyllä ihan Tampereen Vilasta - ihme jos ei sieltä pääkaupunkiseudun liikkeistä löydy. Takki on ihana, kerrankin hupusta on ymmärretty tehdä riittävän suuri!

Lili kirjoitti...

Anonyymi: Joo Nuuk se siinä. Minua on siis huijattu. Sanottiin, että Nuukit meni Baltiaan ja Ruotsiin. Painelenkin tästä naapuri Vilaan. Kiitos sinulle :)

hippa kirjoitti...

Onnistiko sua takkiasioissa? Ainakaan Aleksanterinkadun Vilassa ei ollut Nuukia :( Olin katsonut takkia jo aiemmin Nellyssä, joten pitänee varmaan se tilata.

Lili kirjoitti...

Hippa: Lähdin eilen takkia katsomaan, ennätin unohtaa koko asian kahden sporapysäkin välillä. Tänään uusi yritys. Menempä sitten suoraan Forumiin, jos Aleksin liikkestä ei löytynyt. Kiitos vinkistä. Ja huomenna raportoin kuinka kävi. Nellyllä on muuten ilmaiset toimitukset just nyt päällä.

Nooruska kirjoitti...

Aika täydellinen takki, juuri tuollaista olen kaipaillutkin kevääksi! Loisto bongaus!