tiistai 9. maaliskuuta 2010

Raskaalla ranteella

Koko ajan tarvitsee jotakin (suomeksi: koko ajan haluaa jotakin) Nyt olisi ostoslistalla vuorossa rannekello. Yli kymmenen vuotta minua on palvellut Calvin Kleinin kello - se ysärihitti. Hyvä kello se on ollutkin, vaikka onkin majaillut laatikossa parit viime vuodet. Nyt kaipaan toisenlaista kelloa ranteeseeni - rautaisempaa ja raskaampaa tavaraa digitaalinäytöllä. Nimenomaan digitaalinäytöllä.Nämä Suunnon kellot miellyttävät silmää, mutta en tarvitse ranteestani tietoja kuun vaiheista tai ilmanpaineesta. Simppeliimpää sisusta siis kaivataan sekä pienempää summaa hintalapussa. Kello-ostoksille siis, mutta minne?
Kuvat: www.finnishdesignshop.com

2 kommenttia:

Tommi kirjoitti...

Suunnolla on halvempiakin, mutta ovat puhtaasti sykemittareita.

Miten olisi hieman hintavampi Suunnon Elementum Ventus valkoisella kumilla ja vaalealla pohjalla? Oranssin jutun saa myös sinisenä.

http://www.blog.limbiatiorologeria.it/img-orologi-gioielli/2009/06/suunto-elementum-ventus.jpg

Alma kirjoitti...

Ymmärrän yskän. Sykemittarit on joko simppeleitä muovisia härpäkkeitä (edulliset) tai tyylikkäitä multiominaisuus vekottimia (kalliita). Tyylikästä kelloa ei oikein ole ilman, että siinä olisi kaikki mahdolliset lisäominaisuudet. Itselläni oli vielä se ongelma, että ranteeni on kovin kapea ja monet vähänkään suuremmat kellot näyttävät siinä kornilta. Päädyin siksi vaihtoehtoon kaksi: ostan sekä sykemittarin että tyylikkään rannekellon.:) Tosin ensimmäisen sain lahjaksi ja toinen on vielä hankinta-asteella.