tiistai 2. maaliskuuta 2010

Paras kauppa

on ruokakauppa ja ei mikä tahansa ruokakauppa vaan Stockmannin uusi Herkku. Fiilis on kuin ulkomailla shoppaisi, eikä ohi ostoslistan -hankinnoilta säästy. Uudet pinnat ja ennen kaikkea Herkun palautuminen yhteen tasoon olivat onnistuneet erittäin hyvin. Luomuvalikoima oli kasvanut entisestään ja kassavälit tilavimmat mitä olen nähnyt näillä seuduilla. Pelkona oli varmasti ollut mahdollinen hypermarketfiilis neliöiden kasvaessa. Sitä ei ollut ollut havaittavissa ainakaan tänään. Helposti kaupungin paras ruokakauppa!6 kommenttia:

Kaitaliina kirjoitti...

Herkkuun ei voi ikinä mennä hakemaan vaan maitoa. Siellä ostoskärry täyttyy kuin huomaamatta. Mä en ymmärrä miten siltä voisi välttyä, kun hyllyt pursuu kaikkea ihanaa ja eksoottista. Voisin oleilla jo pelkästään ruokaöljyhyllyllä tunnin ja tutkailla kaikkia niitä neitsytluomukylmäpuristettusitäsuntätä pulloja. Enkä ikinä lähde sieltä ilman marinoituja artisokkia. Aivan loistava kauppa!!

Lili kirjoitti...

Kaitaliina: Artisokat on niin parasta! Ne siellä osaa katalasti laittaa kaiken kauniisti ja runsaasti esille. Ja onhan se valikoimakin mainio - ei mitään peruspirkkaa. Aina välillä on hyvä käydä perus-Alepassa, pysyy ruokaostokset edes jotenkin aisoissa.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin käväisin eilen kollegan kanssa töiden jälkeen tutustumassa Herkkuun. Uudistunut herkku sai plussaa tilavista käytävistä ja selkeästi funktionaalisesti suunnitelluista hyllyistä/sijoittelusta. Ja tietty siitä laajentuneesta luomuvalikoimasta.
Miinusta tuli ainoastaan pienentyneestä juustotiskistä!
Minä, juustojen suuri ystävä, olin karvaan pettynyt. Täytynee turvautua jatkossa hallien valikoimiin:(

GH kirjoitti...

Juustotiski kärsi hiukan tässä vaiheessa, mutta syyskuussa kun loput laajennuksesta valmistuu, se on sitten todella suuri. Eli ei pitkää odotusta onneksi sen suhteen :)

Lili kirjoitti...

Très chic: Mitäh, oliko se pienentynyt?! Kala ja lihatiski vaikuttivat isommilta. Ehkä se juustotiski sitten syssymmällä laajenee. Hallien valikoimat ovat parhaita. Aukioloajat ovat vaan kovin hankalat työssäkäyvälle. Oikeasti mikään kauppa ei saisi enenn viittä sulkea ovia!

GH: No niin, syksyllä räjähtää. Mitäköhän kaikkea muutakin tulee...

aleksi kirjoitti...

herkku on kyllä hyvä kauppa.. erikoiset kasvikset varsinkin on kivoja.

musta se juustotisti oli kyllä venynyt tuplalla ja viereen tullut vielä itse palvelulaari aikasempien juustohyllyjen lisäksi