sunnuntai 27. joulukuuta 2009

Punainen johto ja muutama muu

Kuinkas sitten kävikään. Eilinen koti-ilta suunnitelma tyssäsi siihen enterin -painallukseen; hilppasin Coronaan yhdelle viinilasille - päädyin Looseen tanssimaan loppuun asti. Hullun hauskaa oli ja eiliset maratonpäikkärit saivat minut jopa nousemaan melko reippaana alekierrokselle. Kannatti nousta, sillä alelaareilta matkaan lähti Habitatin Verona-lamppu puoli-ilmaiseksi sekä Zarasta villakangastakki. Takista en ihan varma ole, mutta Verona on uusi rakkauteni. Kotona on ollut jatkuva hämärä, johtuen pelkästään jo valaisimien vähyydestä. Kynttilöillähän olen sitä yrittänyt paikkailla. Tunnelmallista ja lämpöistä, mutta otsassa alkaa olla uusia ryppyjä jatkuvasta siristelystä. Nyt saatiin pikkaisen helpotusta. Ihana uusi ystävä pääsee pöydälle kunniapaikalle. Kynttilöitä aion silti polttaa.



Minä hyppään huomenna Rooman koneeseen - viikon päästä takaisin sorvin ääressä. Ihanaa alkavaa viikkoa ihmiset ja onnellista vuodenvaihdetta!

Säilyttäköön uusi vuosi sen mitä rakastat,
tuokoon tullessaan sen mitä kaipaat
ja vieköön mennessään sen mitä taakkana kannat.

2 kommenttia:

Inaria kirjoitti...

Nain ton samaisen lampun Lontoossa. Se on aika makee. Siistia, et Habitt on saatu myos Stadiin! Ja sitakin siistimpaa on alennetut Habitatit :)

Kimpassa kirjoitti...

Inaria: Se on niin hieno, että pidän jatkuvasti päällä. Kivaa, että sulla on samanlaine punajohtoinen ystävä.
Tosiaan Stockka myy Suomessa Habitatin juttuja. Aika paljon kaikenlaista huttua, mutta joukossa on helmiäkin.