tiistai 22. joulukuuta 2009

Tupruttaa
Tupruttaa täällä - tupruttaa siellä. Onneksi on kunnon saapikkaat joilla harppoa hankien halki.
Muuta ei tänään olekkaan.. ainakaan korvien välissä. Joululoma alkaa nyt! Seuraavan puolentoista viikon aikana ehtii päästellä höyryt korvista ulos ja liikkua ulkona muutenkin kuin aamuruuhkassa - ja iltaruuhkassa. Ja ennen kaikkea rentoutua - aloitankin ihan heti.

Ai niin, yksi tuikitärkeä juttu vielä. Paha takkipula vaivaa edelleen ja on ongelmista akuutein. Saa siis vinkata talvitakkiapajista. Täällä olisi tarvetta, mutta mistäpä löytyä kaunis ja kiva. Tosiaan, yhden takkipolosen tiedän - Acnen takkiin ei kukkaron nyörit riitä. Ei vaikka kuinka venyttäisi - ja rakastaisi jo takkia kuin omaansa. Mutta takki tai ei - stressiä en siitä aio lomalla ottaa!

4 kommenttia:

ruut kirjoitti...

Sama takkipula vaivaa täällä! Olen taas tullut siihen tulokseen, että jos ei tajua mieleistään hankkia joskus syyskuussa, jää ilman.

Yksi vaatekaupan myyjä katsoi mua kuin pöljää, kun kysyin, että vieläkö talvitakkeja tulee? Kuulemma kevätvaatteet ovat jo tulossa... Ai jaa.

Pitää pitää silmät auki, mutta vielä ei ole kyllä tärpännyt.

Chatrin kirjoitti...

Täälläkin takkipula, eli vinkkejä otetaan vastaan, kiitos.

Hyvää Joulua Lilille!

Rusto kirjoitti...

Taalla ei takkia tartte, ja sitapaitsi hukkasin jo omani...toivotaan ett loytyy hyva! Pusuuu

Lili kirjoitti...

Ruut: Näin on, sama juttu talvisaappaiden kanssa. Ne pitää hommata jo heinäkuussa, jotta saa mitä haluaa. Silti aion huomenna yrittää aleapajille, jos jotain ihanaa löytyisi.

Chatrin: Kaikilla sama ongelma tänä vuonna. Täytyy perustaa tukiryhmä takittomille;)

Ihanaa Joulun aikaa sinulle myös!

Rusto: Halleluja - kumpi meni? Vihreä vai musta?