torstai 14. toukokuuta 2009

Uudet kaverit

Käväisin 15 vuoden tauon jälkeen Body Shopissa. Olin ala-asteikäisenä saanut huulikiilloista traumat ja pikku hiljaa olin unohtanut koko putiikin olemassa olon. Oih ja voih, mitä olenkaan menettänyt! Lähdin ostamaan kuivalle iholleni kosteuttavaa vartalovoidetta. Olen maailman laiskin rasvaaja ja haaveilenkin jatkuvasti rasvakylvystä, sellaisesta johon voisi vain pulahtaa - ja simsalapim, ihon kireys ja karheus olisivat tipotiessään! Koska rasvakylpyä ei ole ilmaantunut - päätin, että löydän voiteen joka on taivaallinen - näin rasvaamisen kynnyksen on pakkoa laskea. Ja niin löysin elämäni rasvan - Body Shopin verikreippi vartalovoide on tai-vaal-lis-ta! Niin hyvää, että sitä tekisi mieli lusikoida suuhun. Lisäksi purkki on ihana, rakastan rasvapurkeja joihin voi upottaa sormet - tässä se onnistuu.Verigreippivoiteen lisäksi matkaan lähti kuorintavoide. Olen kuorinut elämäni aikana ihoni alle viisi kertaa - korkea aika siis korjata asia. Tämäkin purkki on ihana - vaikka tuoksuvalinta ei mennytkään ihan nappiin - ei ole verigreipin voittantta -vielä. Matkaan lähti myös kasvojen kuorinta-ainetta ja aloevera-seerumia palaneelle nassulle - kevätaurinko voi yllättää!

LinkkiPlussaa vielä ihanista ruskeista paperipusseista ja erittäin hyvästä palvelusta.

PS. Testattu myös L'Oréalin Extra-Volume ripsari - siis tämä minkä posti toi kotiini. Huono ripsari - työläs harja ja sotkevaa jälkeä - hyi hyi - ei me semmoisia haluta!

5 kommenttia:

Regret kirjoitti...

Tuo verigreippivoide on aivan IHANAA. Suosittelen :) Kunhan oot vartaloasi kuorinut niin kerroppa mitä mieltä olit kuorintavoiteesta. Jos uskaltaisi ostaa sitä.

KitKat kirjoitti...

Minullekin oli Body Shoppi jaanyt jotenkin unholaan vuosiksi, mutta jouluostoksia tehdessani viime vuonna menin kaymaan ja rakastuin uudelleen. Ostin melkein kaikille lahjat Body Shopista ja mieheni rakastaa noita body buttereita eika muuta enaa kaytakaan. Ostin hanelle kolme eri tuoksua kun en ollut varma mista tykkaisi, mutta tykkasi sitten kaikista. Mulle on erityisen tarkeaa tukea yrityksia jotka eivat kayta elainkokeita.

Rusto kirjoitti...

Vinkkikakkonen: Mä vannon brazilnut kuorinnan nimeen!! Suosittelen..

Chatrin kirjoitti...

Kiitos ripsarivinkistä, saa jäädä sitten kauppaan.
Mulla käytössä tällä hetkellä mansikka vartalovoi, mutta ei sitä joka päivä voi käyttää. Neutraalimpana (tuoksultaan) vartalovoiteena mulla kuivan ihon Dove :)

Lili kirjoitti...

Regret: Se on ihanaa - olen suurkuluttanut viikossa lähes koko purnukan. Kokeilin nyt myös kuorintaa - tuloksena silkkiset sääret. Tuoksu oli lempeä ja parempi iholla kuin purkista haisteltuna.

KitKAt: Bodybutterit on kyllä arjen luksusta :) Hauskaa, että miehesikin on tykästynyt niihin. Olet aivan oikeassa, että bodyshopilla on oikea asenne ja arvot.

Rusto: Brazilnut-kuorinta testauksessa seuraanana!

Chatrin: Ripsari oli tosiaan fiasko ja lahjoitin sen etten päin. Ehkä se jumbo-harja olisi vaatinut harjoitusta. Aamukiireessä ei kuitenkaan aika ja pinna riitä ripsivärisotaan.
Mansikkarasva testauslistalla jonossa!