maanantai 26. joulukuuta 2011

Kiitos
9 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Jösses mikä lahjasaalis. Joku on ollut todella kiltti!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Onko tuo valkoinen pöytälamppu uustuotantoa? Mistä? Pöytälamppu hakusessa, heh...:)
- MariP

Onneli kirjoitti...

Oli kyllä ihanan loinen joulu kun muut oli laittaneet ja itte vaan naatiskeli. Silti nyt väsyttää... Oma lahjasaalis oli onnejsi tosi pieni. Tuntuu vaan siltä että kaikkea on.

Dorit kirjoitti...

Ooh!! Vau.

Dorit kirjoitti...

Ja siis vielä, että onko toi jotakin juustokakun tapaista? Alkoi just tehdä ihan sikana sitä mieli. Ja tumput; millä ihmeellä ne on noin saman näköiset keskenään, häh? Mulla on juuri tällä hetkellä pienoinen ongelma koneesta tulleiden lapasten kanssa.. Prkl. Mun ekat.

meritähti kirjoitti...

ja mua kiinnostais niinkin iso asia kun, että mitä noi punaiset hippuset limeviiipaleiden päällä? OIsko niinkin rohkeeta kuin chiliä?

Kimpassa kirjoitti...

Laura: Meillä on yhtäkkiä aikuiset alkaneet ostelemaan toisilleen huippulahjoja. Oikeastaan mahtavaa, mutta omat tonttupaineet kasvavat vuosi vuodelta kun tuollaisia ihanuuksia saa.

Anomyymi: Se on kuulemma kirppikseltä pelastettu. Enempää en tiedä, mutta vaikuttaa vanhalta. Tarve olisi samanlaiselle jalkalampulle, joten jos törmäät niin vinkkaa :)

Onneli: Ihanaa, että teillä oli mukava joulu <3

Dorit: Se on key lime pie. Oli tajuttoman hyvää, mutta todella makeaa, mutta sähän tykkäät :) Tein ekaa kertaa elämässä ja se kaupan hyllyltä valkkaamani kondensoitu maito oli varmaan joku maanantaikappale kun oli melko outoa koostumukseltaan.

Epäilen että Anoppi on poiminut tumput jostakin torilta. Vähän sellaiset huovitetun oloiset. Käsityövinkeistä en tiedä mitään. Viimeksi koulussa kudoin ja rumaa tuli.

Meritähti: Rosepippuria! Toimi erittäin hyvin, mutta niin voisi chilikin toimia, antaa vähän potkua makealle piirakalle.

Maiju kirjoitti...

oii mäkin haluisin just tollasen repun ja onks noi converset ? :)

Kimpassa kirjoitti...

Maiju: Reppunen on ihana, nyt vaan pitää keksiä mihin reppuilemaan. Ja on converset, aika kivat vitivalkoiset. Kanssa-asujani on eri hyvin lahjakartalla tonttujen kanssa.