sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Hänella on jotakin asiaa

Olen vähän sairastanut. Lyhyen ajan, mutta erittäin tehokkaasti - laatta on lentänyt pitkin kaakeleita. Nyt on selvitty siitä ja tänään pistinkin jo pipareita leipoen ja käärin viimeisiä lahjoja silkkipaperiin. Olen jouluihminen, mutta sitä saa aina vähän kaivella tuolta uumenista.  Sellainen on tunne, että glögiä on tullut juotua tänä vuonna aivan liian vähän ja joulutortut - ei ensimmäistäkään. Konvehtikiintiön uskon tulevan täyteen ensi viikolla - firman keittiönpöydälle luulisi korruptiokonvehtia saapuvan mahavaivojen verran. Että kyllä se kuulkaas siitä, sieltä se hyräilevä jouluminä taas löytyy, sopivasti viime metreille. Ja vielähän on viikko aikaa lipittää sitä liian makeaa glögiä ja toivoa parasta - jospa joku kutsuisi syömään niitä luumutorttusiakin.

Palkitsin itseni hurjan kiireisestä syksystä Kööpenhaminan lennoilla. Parin viikon päästä siivet vievät muutamaksi yöksi tuonne Köpiksen kaduille. Siitä on sata vuotta kun viimeksi piipahdin, joten nyt kelpaakin kaikki vinkit - herkulliset brunssipaikat eritoten!

Ihanaa viikkoa muruset ja anteeksi vain, Facebookin joulukalenterihan meni ihan pyllylleen.

7 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Hyvät joulut : )

L. Dada kirjoitti...

Voi ei, sinäkin! Itsehän luulin näkeväni valoa viimeiset sekunnit tässä eräänä aivan välittömän lähimenneisyyden aamuyönä kolmen pintaan. Jumatsuka. Naama oli lystikkäästi pilkullinen, kun sen verran jalat kantoi, että peilistä ittensä näki. Hyi olkoon. Onneksi ohi.

Maiju kirjoitti...

hei millos me lähetään yhessä ulkomaille? eikös oliskin mahti-idea? :)

Kimpassa kirjoitti...

Minna: Takaisin, ihanaa ja lämmintä joulua teidän poppoolle!

L Dada: Ihan hirveää touhua, kysyn vaan että miten sitä lapsena moisista selvisi. Nyt tällä iällä tuntuu tosiaan että kuolema korjaa. Kivaa sunnuntaipuuhaa oli myös pestä vessaa.

Maiju: Onks Tallina ulkomaat-kategorian sisällä? Tehdäänkö kevät retki sinne?

Maiju kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Maiju kirjoitti...

no se on vähän kiikun kaakun mutta kyllä sen just menee. keväällä olis kyllä aika jees :)

Kimpassa kirjoitti...

Maiju: Yes yes, sovittu homma. Sinne tie vie siis kun aurinko paistaa!