tiistai 18. lokakuuta 2011

Sitruunamelissa




































 Katselin tässä koneelta kuvia. Sinne oli tallentunut muutama kuva sitruunamelissasta, sellaisesta ihan tavallisesta järvisuomen (vai onko se jauheliha-merkki) sitruunamelissasta. Kun ei oikein muuten nyt juttu luista, niin päätin pamauttaa kuvat tänne ja esittää teille kysymyksen - mitä te teette sitruunamelissasta? Ja vastaus ei saa olla - koristelen jäätelöannoksen.

6 kommenttia:

Laura kirjoitti...

En mitään! Mutku mulla on tuollainen kaksiosainen yrttiruukku, ostan toiselle puolelle aina basilikaa tai muuta käytökelpoista ja toiselle puolelle melissaa. Ai miksi? No siksi, kun se kasvaa niin hiton hyvin eikä kuukahda ikinä.
Eli mun keittiössä se on satunnaisia maisteluita lukuunottamatta koristekasvi :)

Minna kirjoitti...

Laitan salaattiin, toimii loistavasti ja orient ruokiin.

Mari kirjoitti...

Eiks se ole Järvi-Suomen Portti se lihajuttu tms. ja sit Järvikylästä tulee salaatit ja yrtit. :P

Nooruska kirjoitti...

Laitan joka-aamuiseen green smoothieen, toimii loistavasti!

meritähti kirjoitti...

laitan juomavesikannuun (siis sen veden lisäksi).

Kimpassa kirjoitti...

Laura: Ja korianteri, se kuukahtaa hetkessä. Vaihtaisivat osia!


Minna: Pitää vaan kokeilla. Salaattiin luulis hukkuvan.

MAri: No niin onkin. Mistä moinen juttu edes tuli mieleen.

Nooruska: Joskus olen itsekkin laittanut lehtiä blenderiin, mutta maku on kadonnut muiden joukkoon.

Meritähti: Totta! Tuon olin unohtanut. JA kurkkuviipaleita myös kannuun!