maanantai 30. toukokuuta 2011

Tiivistys viime päivistä


Lauantain aloitin jumppaamalla hikihatussa, nautin ja koin totaalisen ähkyn Fazerin mielettömällä brunssilla, sovittelin valkoista kesämekkoa ja aivan liian korkeakorkoisia korkokenkiä, join lasin kuohuviintä hyvässä seurassa ja katsoin pitkän tauon jälkeen elokuvan.

Eilen juhlin äidin syntymäpäiviä Suomenlinnassa, join taas lasin kuohuviintä, lauloin ja nauroin vedet silmissä. Juoksin sateisen kaupungin läpi kahteen kertaan, palelin ja harmittelin pyöräkelvottomia säitä.


Tänään heräsin huonosti nukkueena sateiseen maanantaihin.  Epäilen levottomien unien syyksi niitä Fazerin brunssikakkuja ja tuntematonta käsitettä nimeltä kohtuus.

Ai niin, keskiviikoksi on vihdoin luvattu kesää, onneksi. Huomenna on erään tärkeän tyypin syntymäpäivät. Pitäisi taas alkaa kakkukeisariksi, huoh.

5 kommenttia:

Laura kirjoitti...

brunssit on mahtavia! Ja niiden jälkeinen maha myös :)

Minna kirjoitti...

Ihanasti kirjoitettu. Maanantaita ja sateista sellaista : )

Kimpassa kirjoitti...

Laura: No joo! Meillä oli samat kuviot vkonloppuna :)

Minna: Kiitos Minna! Sade loppui, ilta-aurinko paistaa. Aika ihanaa.

ii kirjoitti...

millainen fazerin brunssi oli; mitä piti sisällään? aurinkoista tiistaita:)

Kimpassa kirjoitti...

II: Ihana ja laadukas brussi. Sisällään se piti Fazerin ihania leipiä, salaattia, juustoja, makkaroita, kinkkuja, suolaisia piirakoita, smoothieta, lettuja erilaisilla lisukkeilla ja kauniita kakkuja. Nämä jäi ainakin mieleen, koska lyllersin juuri nuo setit mahassa Kluuvikadulle. Taisi siellä olla puurot ja muutkin perusjutut tarjolla. Ehdottomasti pöytävaraus tehtävä ennakkoon, jos paikalle mielii. Sen verran tungosta oli lauantai-aamuna. Huh, mikä selostus, olen näemmä vieläkin tohkeissani sapuskoista.