maanantai 9. toukokuuta 2011

Hedelmälautanen saksalaisittain
Olen alkanut asioimaan ruokaostoksilla tuossa Kampin Lidl:ssä. Vielä reilu vuosi sitten en ollut kyseisessä ketjussa piipahtanut muuta kuin kerran pissitauolla matkalla Jyväskylään. Sen kerran perusteella voin ainakin sanoa, että harvinaisen ystävällistä henkilökuntaa oli siinä myymälässä. Harvemmin sitä ruokakaupassa päästetään asiakas takahuoneeseen helpottamaan oloaan.  Terveiset vain sinne Jyskylän lähellä olevaan putiikkiin!

Nyt olen alkanut kantamaan Lidl:stä kotiin basilikaa, rucolaa, tomaatteja, kiwejä, sitruunaa, mozzarellaa ja avokadoja. Hedelmät on aina kypsiä ja basilika maistuu vahvemmalta. Kassalla hämmästelen joka kerta, että olipas taas halpaa ja erityisen tyytyväinen olen kilpailusta  Ässälle ja Koolle.  Ihan saksalaisittain ei meillä selvitä kaappien täydennyksestä – on sitä silti välillä poikettava Herkkuun.

2 kommenttia:

Dorit kirjoitti...

Minulla on myös ollut ajatuksena poiketa kyseisessä kaupassa ja vaikka ottaa ihan tavaksi. Olen meinaan kuullut, että sieltä saisi luonnonmukaisia pesuaineita edulliseen hintaan. Saksalaisittain!

Kimpassa kirjoitti...

Dorit: Saksalaisittain kaappiin täytettä. Pesuaineista en tiedä mitään, mutta voin kertoa että suklaa on taivaallista.

Oikeasti mulla oli vuosia ihan kamala ennakkoasenne tähän kauppaketjunu. Onneksi poikkesin. Nyt vähän hävettää, että sorruin moiseen.