torstai 19. toukokuuta 2011

Ravintolapäivä
Olen aivan tohkeissani tulevasta Ravintolapäivästä. Ensin piti pistää oma konsepti kehiin. Kävi sitten tässäkin klassisesti – aika ei riittänyt järkkäilyyn. Oma pää on kyllä täynnä ideaa ja tarmoa. Toteutan nämä kuningasideat ensi elokuussa, seuraavana ravintolapäivänä. Olette sitten kaikki tervetulleita!

Varasin pöydän lauantai-illaksi La Cave De Soupesta. Jos ymmärsin oikein, se on iso pöytä keskellä helsinkiläistä sisäpihaa. Mitä sitä ravinteli muuta kaipaakaan – paitsi sitä viiniä ja soppaa ( ja mielellään poutasäätä). Aion myös koukata iltapäivällä Mimosabaarin kautta ja ehkäpä sitä vielä jokunen ravintolakokemus on ahdettava päivään.  Tiukka paasto nyt vaan päälle, jotta masuun mahtuu kaikki lauantain herkut.

Vallan ihana konsepti, tälläistä lisää! Mitäs te? Meinaatteko osallistua?
Edit: HS kertoo lisää.

5 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Oon kans katsellut pari viikkoa facebookissa sivuja sillä silmällä, mutta pöytää en ole varannut. Vieläköhän johonkin paikan saisi.. Ensin Fashion Stock Salesiin ja sitten syömään.

Ravintolapäivä on ideana aivan mahtava!

Onneli kirjoitti...

Itse haaveilin ilta/yögrillin pitämisestä sisäpihallamme, meidän parveke on katutasossa ja jo pari kesää olen ajatellut, että siitä saisi moni mukavaa purtavaa ohikulkumatkalla. Vaan kaverin polttarit osuivat samalle päivälle. Ja kun olen vähän liiankin päällepäsmäri välillä niin en kehdannut ruveta vaatimaan polttaripäivän ohjelmaa sellaiseksi, että voitaisiin käydä jossain popup-ravintelissa syömässä...

Minna kirjoitti...

Kuulin tästä ihan liian myöhään mutta niin mahtis idea. Hauskaa iltaa !

irene kirjoitti...

Ihan mahtava toi ravintolapäivä.. Olispa Turussakin!! :)

Kimpassa kirjoitti...

Laura: Toivottavasti eksyit ja mahduit jonnekkin ravin teliin :)

Onneli: Toteuta se elokuussa! Minä ilmoittaudun jo asiakkaaksi!

Minna: Ja hieno toteutus!

Irene: Kuulin huhua, että saattoi olla...