maanantai 21. maaliskuuta 2011

Armaat arki-helyseni

Punotun rannekorun olen poiminut joskus muinoin Forumin Indiskasta. Jostain syystä punotut ja letitetyt asiat kolahtavat aina - oli kyse sitten hiuksista, nahasta tai vaikka koruista. Ne on vaan minun juttu – joten eipä ollut mikään yllätys, kun tästä korusta tuli saman tein vaikiojuttu ranteeseen. Indiskasta teen aina silloin tällöin korulöytöjä. Aika harvoin sinne kyllä tulee eksyttyä, mutta usein on osunut silmään jotain kaunista asustehyllyiltä.

Toinen lemppari on pronssisen värinen ketju, jonka päässä roikkuu painava bootsi sekä pyssy.  Tämä on viime kesän super-löytö UrbanA:n alesta. Pieni pistooli on roikkunut kaulassani melkein jokaisena työpäivänä. Ja kyllä, sanoo ne silti vastaan.

Viimeinen on kilpikonna, uusin tulokas. Avautuva kilppari kotiutui Tukholman Urban Outfitters:stä joulun aikaan. Konnan kovan kuoren alle ei vielä ole piilotettu mitään, mutta kohta sinne pääsee jemmaan jotain oikein tärkeää.

Siinäpä nuo, kolme oudointa ja tärkeintä rihkamaa arjessa.  Erikseen on sitten Sormus ja muutamat muut – tunnearvoltaan mahdottoman tärkeät korut. Joskus näytän nekin teille.

2 kommenttia:

Hertta kirjoitti...

Voi tuo lettiranneasia on aivan ihana! Muihin en sitten pystynytkään keskittymään sen nähtyäni, mutta etäisesti mielestäni nekin oli kivoja. Mutta metalliletti, <3

Kimpassa kirjoitti...

Hertta: No niin mustakin! Haastetta on sen kiinnittämisessä ranteeseen. Lukkosysteemi on aivan mätä ja omat sormet ei taivu sen vaatimaan asentoon. Tarvitsee siis aina assarin kun tahtoo pistää letit ranteeseen, mut sellanen löytyy!