keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Tartuin syöttiin

Sain Jenniltä, Lauralta ja Spotsilta tunustuksen. Iso kiitos ihanat! Hommaan kuuluu kertoa 7 asiaa itsestään. Tässä ne ovat:

1. Juttelen televisiolle. Vastailen jatkuvasti mainoksille ja uutistenlukijoille toivotan aina hyvää iltaa.


2. Olen ihminen jolla lasi on puoliksi täynnä.


3. Olen päättänyt, että joskus en jää pois metrosta päätepysäkillä Ruoholahdessa, vaan selvitän mitä siellä päässä on ja miten se metro oikein kääntyy.


4. Odotan kevättä ja kesää ihan hulluna. Koen että elämäni alkaa toden teolla vasta huhtikuussa. Tämä on vähän sääli, koska iso osa vuodesta menee puolella teholla.


5. Lakkasin maanantaina kynteni pitkästä aikaa kirkkaanpunaisiksi. Se on joka vuotinen kevät-rituaalini.


6. Vaaleansininen on väri jota en laittaisi päälleni. Farkkukangasta tämä sääntö taas ei missään nimessä koske. 


7. Käytän ihan tajuttomia määriä hammastahnaa. Olen sitä mieltä, että tahnaa kuuluu olla vähintään koko harjan mitalta. Tästä syystä meillä menee lähes tuubi per viikko.Ja lisää haastetta jakoon seuraaville:
Lady Dada
Lilou
Aleksi 
Esba
MinnaSiinä on Nakin hodari smetanalla. Nam!

6 kommenttia:

Esba kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta :) Miten hei häävalmistelut sujuvat? Meillä ei ole h-hetkeen enää kuin hetki! Apua!!! Vaihdoin sitten koko asun uusiksi. Päätin pistää sellaiset vaatteet päälle kuin mitä itse haluan. En mitään häähössötyksiä. Nyt on hyvä fiilis. Oletko jo löytänyt itsellesi asun? :)

Lili kirjoitti...

Esba: Voi hääsuunittelut sentään... no jotakin on nyt tehty. Catering on hoidettu ja lisäksi ollaan kurottu vieraslistaa kasaan sekä kutsutkin olen melkein suunnitellut. Mekon tilasin extempore Kiinasta. Pistin kuvan sinne ja pyysin tekemään samanlaisen. Yksinkertaisella linjalla mennään, mutta valkoinen ja pitkä se nyt on. Katsotaan nyt mikä rätti sieltä saapuu. Jos on aivan mätä, niin tilaan jonkin ihanan koltun N.A.P:lta. Letti vaan päähän ja kukka käteen, siinä se häälook sitten on.

Mites teillä? Kaikki valmiina? Ihanaa, että on hyvä fiilis, niin sen pitääkin olla. Olen huomannut, että tosi helposti liukuu häähössötyksessä väärille urille. Omaa juttua vaan päälle ja lautaselle ja muiden mielipiteet korvista ulos!

Saako kysyä, että tuleeko teille valokuvaaja? Me ei meinata löytää ketään.

Esba kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä! Juu, tuo on aina vähän se haaste, että menee muiden mielipiteiden mukaan, kun pitäisi kuunnella sitä omaa näkemystä.

Kyllä tässä nyt alkaa olla kaikki kasassa. Pitää tehdä joku tsekkaus viikonloppuna ja katsoa, onko kaikki ok. Häät on siis ihan parin viikon päästä :)

Meidän hääkuvan ottaa ystäväni mies, joka on valokuvaaja. Sanoin, että voi räiskiä muutenkin, jos haluaa. Mutta ostettiin 10 kertakäyttökameraa, jotka jaetaan vieraille eri pöytiin. Vieraat voivat olla sitten kuvaajia. Tykkäsin tuosta ajatuksesta, rento meininki.

Lady Dada kirjoitti...

Hahaa, tuli tosta metrosta mieleen: Stokkalla on henkilökunnan (tai ainakin oli vuosia sitten) puolella sellanen paternosterhissi, mihin vaan mennään kyytiin ja se pyörii nonstoppina. Jäin kerran sinne vahingossa aivan nollat taulussa ylimmän kerroksen yli ja sain akuutin kuolemanpelkosydänkohtauksen huudon kanssa ennenku tajusin, miten se hissi pelaa. Tuo metron päättärin ympäriajo kuulostaa lähtökohtaisesti samalta :)

Kiitos tästä, Lili! Mä olen kerran ehtinyt jo tuollaisen kirjoittaakin, mutta koska minä olisin itsestänipuhumistilaisuuden käyttämättä jättänyt, laik evö ;)

Lili kirjoitti...

Lady Dada: huh, mitä hissitraumoja sulla. Kai ne hissit edelleen Stockan takatiloissa pörrää, toivottavasti eivät ole remonttipäissään sellaisia aarteita vaihtaneet.

Uudet asiat vaan kehiin, näitä on nasta lukea!

aleksi kirjoitti...

unohdan aina kirjottaa nuo setsemän juttua kun jotain laitan blogiin..


olen muuten ajanut metrolla ympäri, pimeää oli ja kummallinen silta