tiistai 15. helmikuuta 2011

Sienat saapui sohvalle

Muistatteko kun höpötin joulukuun alussa Sienasta. Nyt sitä löytyy meidän kotisohvalta - kolmin kappalein pehmeinä tyynyinä. Minna ompeli itse omansa, meille ompeli oma äiti. Onneksi on taitava mamma, joka mielellään polkee ompelukonetta. Säästyi monta rahaa, kun en ostanut niitä sikahinnalla Artekista. Hyvä hyvä!

Ai niin, onko jollakin teistä Lidlin ompelukonetta? Ihan oikeasti harkitsen sen ostamista. Kannattaako?

6 kommenttia:

Fig kirjoitti...

Ihanat!! En ole raaskinut omaa sienna-verhoa saksia, mutta noi on niin hyvän näköiset että taidan lainata vähän ideaa ;)

Anu kirjoitti...

Upeat!

Taidan poiketa loppuviikosta Artekissa ja viikonloppuna ommella meillekin vastaavat. Oliko keltaista muuten vielä? Sopisi kivasti kevääseen :)

Louna kirjoitti...

Lidlin ompelukonetta ei minulla ole, mutta saattaisin jättää kuitenkin kauppaan ihan mielikuvankin perusteella.

Kannattaa miettiä takuuaikaa ja esimerkiksi sellaista asiaa, että onko siihen saatavissa tarvittaessa varaosia. Uskoisin, että johonkin perus-Husqvarnaan varaosat saa helpommin.

Lili kirjoitti...

Fig: Nuo on tehty kanvas-kankaasta. Kyllähän verhokankaastakin sopii kokeilla, en tiedä kyllä miten kestää. Suosittelen suoraan saapastelua Artekille ja ostamaan metrin tuota paksumpaa, tulee kerralla hyvä!

Anu: Kiitos! Enpäs kuule tiedä onko keltaista versiota tuossa paksummassa kankaassa. Kerroppas tännekkin jos kipaiset selvittämään löytyykö sitä. Kelpaisi tosiaan keltaiset sienat omankin sängyn päälle.

Louna: No mutta nyt on kyseessä henkilö joka on viimeksi surrutellut 15 vuotta sitten. En uskalla ja raaski sijoittaa kalliimpaan vehkeeseen kun en tiedä miten tässä vielä käy. Löytyykö edes niitä kadonneita ompelutaitoja ja häviääkö innostus saman tein. Siksi mietin halpaa konetta, ihan perusommel kun riittää nyt.

Nea kirjoitti...

Kannatta ostaa vanha Singer, sellainen metallirunkoinen, jolla pääsee eteen ja taakse. Muovisista hajoaa osia aivan varmasti ja erikoisilla tikkauksilla ei tee mitään. Hyvistä ompelukoneliikkeistä löytyy käytettyjä huollettu koneita ja niiden joukosta toivottavasti hyvä Singer. Ostin omani 15 vuotta sitten 60 markalla ja kone ei ole ikinä reistaillut.

Fig kirjoitti...

Haha, haikeudella hypistelin sitä laihaa kangasta ja tyrkkäsin sen kaappiin. En itseasiassa edes tiennyt, että siennaa on myös paksumpana. Suuntaan siis kaupoille ja jätän (edelleen) verhon varastoon ;)