torstai 3. helmikuuta 2011

Mainos
No niin, ostin koon liian isot kengät itselleni. Eli joku onnekas 40-kokoisen jalan omistaja huutakoot tästä itselleen ihanat kenkulit kevääksi!

Tässä linkki Huuto.nettiin.

4 kommenttia:

Tehilla kirjoitti...

Ostitko ne jostain nettikaupasta ja niillä ei ollut palautusoikeutta..? Itsekin olen harkinnut kyseisiä kenkiä, mutta tilatessa koosta ei voi ikinä olla varma. Pitääkö Hasbeensien kohdalla ottaa kokoa pienempi kuin mitä yleensä käyttää? Vinkkaa ihmeessä, jos sulla on tiedossa joku hyvä nettikauppa, josta Hasbeenseja saa :)

Tehilla kirjoitti...

Niin ja kivoja kuvia sulla muuten :)

Lili kirjoitti...

Tehilla: Nyt tulee romaanin verran tekstiä.

Tilasin kengät Topshopilta, olivat siellä hyvässä alennuksessa, mutta toimitusaika oli yllätten yli 5 viikkoa. Olisihan näissä palautusoikeus ollut, mutta ajattelin että se on kevät ennen kuin rahat ovat palautuneet tilille. Siksi päätin kokeilla jos menevät huutiksen kautta kaupaksi.

Swedish Hasbeensin kesäkenkäni ovat kokoa 39, joka on siis mielestäni myös oikea jalankokoni. Swedish Hasbeensin sivuilla neuvottiin ottamaan saappaissa koon isompi koko. Minä tottelin ja totesin kengät saatuani ne aivan liian suuriksi. Oma jalkani on malliltaan pitkä ja kapea, mutta näissä nilkkureissa lesti on mielestäni normaalia leveämpi. Joten kenkä tuntui todella isolta kun pituutta, että leveyttä oli liikaa. Nettikaupoissa olen aivan amatööri, kuten taas huomattiin. Enkä oikein osaa neuvoa mistä löytyisi Hasbeensseja hyvään hintaan. Topshopista meni mallit ja koot äkkiä loppuun. Omat kesäkenkäni ostin Annankadun Limbosta, mutta taitaapa ainakin Unkai, Helsinki 10 ja Beam kaupata kyseisiä kenkiä.

Tehilla kirjoitti...

Ahaa, okei, kiitos :)