keskiviikko 4. elokuuta 2010

Sri Lanka


4 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Wow, tutulta näyttää. Olen ollut ekan kerran Sri Lankassa 9 vuotiaana eli 28 vuotta sitten ja pari kertaa sen jälkeen. Paljon ei ole maisemat muuttuneet. Oliko hyvä matka ?

Lili kirjoitti...

Minna: Ooo kivaa, noin monasti! Sinne nyt vaan uudestaan! Hieno on maa!
Reilussa kahdessa viikossa ehtii nähdä ja kokea vain liian vähän. Hieno reissu, päälimmäiseksi mieleen on jäänyt mieleen mielettömän hyvä ja tulinen ruoka ja harvinaisen sydämellisiset ihmiset.

Minna kirjoitti...

Joo ihmiset oli tosi ystävällisiä sen muistan hyvin. Minäkin sain hotellin johtajalta kangasta lahjaksi kun olimme ekan kerran siellä. Me taidettiin olla ekojen "seuramatkalaisten" joukossa jotka matkusti Sri Lankaan. Olemme miettineet Sri Lankaa parikin kertaa mieheni kanssa mutta nyt kun lapsia on kolme suuntaamme Thaimaaseen, hitusen helpompi pienten lasten kanssa. Joo ja ruoka oli hyvää, ei lapsena, mutta kun matkustin myöhemmin uudestaan.

Lili kirjoitti...

Minna: Ehdottomasti kannattaa matkustaa takaisin, vaikka koko perheen voimin. Monella oli pieniä lapsia mukana ja hyvin näyttivät viihtyvän. Turvallista ja rauhallista oli kaikkialla missä olimme. Samoin puhdasta ja roskatonta rantaa kaikkialla. Ei oikeastaan ollut yhtään huonoa hetkeä koko lomalla. Jäi todella hyvä fiilis Sri Lankasta.

Huomasi muuten, että Tjäreborg aloittaa vuodenvaihteessa reissut Colomboon ja lähialueille – tosin aika suolaisilla hinnoilla. Suosittelen lämpimästi omatoimimatkailua. Pääsee varmasti kolmasosa hinnolla ja saa kokemuksia varmasti enenmmän.