Viime aikoina on tullut pisteltyä aika tiheään tahtiin parsaa poskeen. Eri muodoissa tarjoiltuna, mutta sanoisin sen olevan parhaimmillaan risotossa. Ja nimenomaan mestarikokki-mieheni hartaasti hauduttamassa risotossa. En ole sen voittanutta kohdannut. Kaunistakin se on - ihanaa ja herkullista kevätruokaa. Ehkä yksi lempiruoistani. Yksi niistä kymmenistä. Ja aika moni niistä on italialaista sorttia.
2 vuotta sitten
2 kommenttia:
Kuulostaa tutulta, kaikki nuo asiat: parsan syöminen yhtenään keväällä, risoton ja monen muunkin Italian helmen rakastaminen ja hyvää ruokaalaittava mies:) Ihanaa viikkoa kesä sateesta huolimatta!
Ihanaa viikkoa sinnekkin! Sateet on kohta ohi ja sitten kelpaa laittaa eväät puistoon. Sillä välin syödään parsaa kotona ja juodaan Pinot Grigiota.
Lähetä kommentti