perjantai 20. marraskuuta 2009

Tapetilla


Kotini on kovin valkoinen. Näin on tarkoituskin, mutta makuuhuoneen seinä kaipaisi jotakin ryhtiä. Tapetilla se kävisi näppärästi. Makuuhuoneen perimmäinen seinää näkyy läpi huoneiston - selkeä ja mielenkiintoinen tapetti olisi hieno yksityiskohta.
Pidän valtavasti Cole§Sonin Woods-tapetista. Asia mikä ärsyttää on se, että sitä löytyy vähän joka paikasta nykyään - lehdistä ja televisiosta. Mutta jos tykkää siitä oikein kovasti voi katsella puunrunkoja pidempäänkin. Seuraava etappi onkin selvittää saako sitä jo Suomesta. Jos ei, voisin vaihtaa joulukuisen lomamatkan kohteen Lontooksi ja palata Suomeen tapettirullat kainalossa.

6 kommenttia:

Lilou kirjoitti...

Heihei,
Edellisen kodin remonttia suunnitellessa vietin tovin jos toisenkin Cole&Haanin tapetteja kuolatessa :) Vinkkinä, kannattaa tilata tapetit netistä, harmi kyllä en muista enää sivuja, mutta googlaamalla löytyy -tulee yli puolet halvemmaksi, kuin Suomesta ostettaessa :) (tai ainakin kolme vuotta sitten asia oli näin)

Puunrungot ovat jotenkin tosi rauhoittavat, joten sopivat siksikin hyvi makkariin! Mitä siitä, jos ovat nyt muutenkin pop, kun kerran omaa silmää miellyttävät :)

Spots kirjoitti...

cole & sonin tapetit ovat meikäläisenkin suosikkeja. kaapissa odottelee jo kolme rullaa koiranputkitapettia seuraavaa kotia varten. :-) mä hankin omani tamperelaisen seinäruusun kautta, mutta voi kyllä olla, että tulevat netin kautta edukkaammaksi.

milla-emeliina kirjoitti...

Meinasin Seinäruususta vinkata minäkin, mutta Spots ehti ensin.

Meillä valmistui juuri muutama viikko sitten tapetointiprojekti ja jossain vaiheessa tuokin oli kiikarissa (muiden harmaiden joukossa). On kyllä hieno! Karsiutui varmaankin juuri siksi, että on vähän "käytössä kulunut".

Lili kirjoitti...

Lilou: Kiitos vinkistä. Vierähti muutama yö nettikaupoissa. Selvisi tosiaan, että netistä tilaamalla saa tapetit kotiinsa kolmas osalla siitä mitä Suomen putiikeissa joutuu pulittamaan. Valikoimakin oli niin mahtava, että meinasi lähteä tapetoiminen käsistä. Huolta aiheuttaa nyt se, että Woods-tapetti tuntuu olevan joka puolelta lopussa. Odotellaan siis kuumeisesti mailia Englannista - jos kaivaisivat pari rullaa jostakin meidän iloksi.

Spots: Koiranputkitapetti on mahtava! Cole & sonilta voisi tosiaan napata yhtä sun toista rullaa. Seinätilaa samaten :)
Tsekkasin Seinäruusun - hinnat ovat tosiaan kovemmat nettitilaukseen verrattuna. Ja Woods-tapetti sieltäkin loppu, nyyh!


Milla-Emeliina: Tapetointiasiat kiinnostavat kovasti :) Mitäs te sinne seinillenne sitten liisteröitte? Ja jos sulla on mainioita nettiputiikkeja tiedossa, niin viitsitkö vinkata!

milla-emeliina kirjoitti...

Meille ilmeistyi seinälle Pihlgren & Ritolan Ken kiuruista kaunein. Aloin kenties kaivata edes vähän väriä musta-valko-harmaaseen kotiimme. Vaikka harmaapohjaisen tuostakin valitsin...

Nettikaupoista ei ole vinkkejä antaa: käytiin itse tapetit Toijalan Tapettitehtaalta hakemassa.

Lili kirjoitti...

Milla-Emeliina: Ken kiuruista kaunein - kuosi on aivan ihanaa! Varmaan todella hieno seinällä. Olisi kiva nähdä kuvaa sitä :)

Birger Kaipiaisen jutut muutenkin ovat todella hienoja. Arabian tehtaan seinäkeramiikkateokset ovat mielettömän kiehtovia. En tiedä osaisinko kuitenkaan kaikessa harmaudessani elää niiden kanssa, mutta hienoja ovat - todella.