tiistai 1. syyskuuta 2009

Kaakao-nilkat

Sunnuntaiselta kirpparikierrokselta ei tarttunut yhtikäs mitään mukaan. Samapa tuo - ilma oli niin puhdas ja aurinkoinen, että sain haalittua voimavarat uudelle viikolle ja karistettua parina päivänä esiintyneen kuumetilan rippeet pois (oon ihan mummo, puhun jatkuvasti säästä). Kaverin kirpparisaalis oli kreisi kultainen paljetti-vyölaukku. Yritän saada tänne kuvan teidänkin iloksi - tai suruksi.

Herra Stockmannin -10% kamppis ( joka on muuten ihan hävyttömän vähän) iski jollain lailla tajuntaan - ovista ulos astuttaessa kourassa keikkui kassi kengillä. Tykkään niin! Nilkkureiden lesti on viime talven lempparikengistä tuttu. Tallustelin Muscateilla läpi kauden - selviydyin flunssatta ja sain tukevilla koroilla pidettyä itseni suoraryhtisempänä ja naisellisempana myrskyisempinäkin päivinä.
Ja hei kamut - nyt on muutakin kuin mustaa jaloissa -ou jee! Täytyykin tässä ruveta pohtimaan mitä näihin ruskeisiin nilkkureihin yhdistäisi - saa ehdotella!

Nilkkurit on ihan parhaimpia ( toka mummopiste)! Ja syssykin on aika jees - ainakin alkuosa.6 kommenttia:

melina kirjoitti...

Komiat on noin ruskeanakin. Mä hankin nuo mustana :)

Lili kirjoitti...

Melina: Nyt meidän kelpaa tallustaa syyskaduilla!

Riehu kirjoitti...

näyttää täydellisiltä syys/talvikengiltä: ronskit mutta naiselliset. Haluun kans! :)

Lili kirjoitti...

Riehu: Ronskeus on valttia marraskuisilla kaduilla! Nyt meet heti kenkäkauppaan!

Riehu kirjoitti...

Kävinkin eilen, mutta ei siellä ollut mitään vastaavia (olen siis vieläkin San Franciscossa). Kuinkas ollakaan löysin kuitenkin ihan toisenlaiset, mutta kuivaan syksysäähän sopivat kiilakorkoihanuudet. Ettei nyt ihan tyhjin käsin tarvinnu tuoltakaan poistua...:)

Lilou kirjoitti...

Miten mun blogger ei ikuisuuksiin ole päivittänyt sun blogin kuulumisia! Sietämätöntä! Heti napsuttelen uudestaan.

Ja siis vallan makiat kengät! Kuvia jalassa sit kans :)