tiistai 22. syyskuuta 2009

Irti arjestaTämän viikon lehtiä - hyväntuulisia sellaisia. Taitaapa olla niin, että Bonnierin lehdet ovat suosikkejani kotimaisesta tarjonnasta. Divaani on sisustuslehtien kuningatar - runsas, innovatiivinen ja laadukas. Kyllä kelpaa intohimoisen sisustajan tätä lueskella. Olivia taas tarjoaa kaikkea sitä mitä haluaisi vaatekaapeistaan, kirjahyllyistään ja kalenteristaan löytyvän. Runsas ja kaunis lehti, jota tehdään tyylillä. Harmikseni olen pari kertaa Oliviaan pettynyt. Aina ei ole kauniiden kuorien alta löytynyt juurikaan luettavaa. Onneksi tämä ei päde kovin usein. Ja anteeksi antaa kun kuvat ja taitto hurmaavat - kunhan ei tavaksi tule.
Uusin tuttavuus on Evita - tämäkin Bonnierin uunista ulos. Yhden numeron verran ilmestynyt lehti oli yllättävän hyvä. Halpa hinta sai minut siihen tarttumaan. Evitan sisältö on ilahduttavaa ja raikasta - odotan jo innolla seuraavaa numeroa. Ja toivon myös paljon tarjoushintoja - lehdet kun ovat niin tyyriitä.

Ja paha sana loppuun tilaamisesta. Jos maksaa ison rahan lehtitalolle kestotilauksesta on mielestäni oikein odottaa lehden tipahtavan postiluukusta viimeistään silloin kun se roikkuu S-marketin kassalla. Mutta näin ei ole. Tälläinen meininki saa pahalle tuulelle. Kyllä tilaajan pitäisi saada tuore lehti kotiinsa ennen irtonumeromyyntiä tai ainakin vähintään samana päivänä kun se myyntiin saapuu.

3 kommenttia:

Chatrin kirjoitti...

Olen miettinyt tuota viimeistä mainitsemaasi asiaa yläasteikäisestä lähtien - miksi ihmeessä kestotilaajaa rankaistaan ja lehti on ensin kauppojen lehtihyllyillä, sitten vasta kotona luettavana!?

Rusto kirjoitti...

sun ois kans pitäny laittaa kodinkonekuvia. irti arjesta kääntyy mun päässä heti veikon kone jingleks.

Lili kirjoitti...

Chatrin: Se on raivostuttavaa. Olen päättänyt, että jatkossa ostan lehteni tiskiltä.


Rusto: Veikolle moi vaan :) Kodinoknekuvia tulossa - etsitään iisiä espressokonetta kivaan kotiin.