perjantai 31. heinäkuuta 2009

Purjeilla

Hio-hoi - täällä mä oon taas! Olin vähän lomailemassa, elin ilman kelloa ja unohdin mitä sana internet tarkoittaa. Noh, koska kolme viikkoa on kuitenkin aika lyhyt pätkä, niin melko hyppykenkää tässä näppäimistö löytyy taas sormien alta.

Kolmesta lomaviikosta yksi kului hengittäin meri-ilmaa ja seilaten etelästä Turun ulkosaaristoa kohti. Yhtä julmetun kylmää ja epäkesämäistä sadepäivää lukuun ottamatta aurinko mollotti ja laineet liplattivat saaristossa koko reissun ajan. Aamuisin lähdimme kohti horisonttia ja illan tullen rantauduimme toinen toistaan idyllisempiin satamiin. Ja ne ihan oikeat saaristolaisheput harmaissa parransängissään ovat niin mainioita, että kaikki kaupungilaiskireys häviää hetkessä. Letkeää ja rentouttavaa sanoisin - eli juuri sitä oikeaa lomaa.Kertokaahan kamuseni kuinkas teidän kesäjuttuset menevät!

5 kommenttia:

Riehu kirjoitti...

Ihana purjehdusloma sinulla! Ja ilmatkin on suosinu, ilmeisesti länsi-Suomessa on aurinko hellinyt enempi, näin olen kuullut.
Tällä alkais loma vasta viikon päästä, sitten nokka kohti Suonenjoen maalaisidylliä muutamaksi päiväksi, josta matka jatkuu San Franciscoon ja Havaijille...on sitä jo odotettukin! :)

Chatrin kirjoitti...

Kiva, kun olet takas:)Mun kesäjuttuset meni jo, enemmän voit lukea blogistani =)

Lili kirjoitti...

Riehu: Mä oon kateellinen sulle. Ensinäkin loma vielä edessä ja noilla suunnitelmilla. Kelpaisi tännekkin lennot San Franciscoon!
Päivittelethän matkaraporttia blogiisi! Ihanaa lomaa sinulle!

Chatrin: Kiitti:) Minähän luin jo - ja luen lisääkin! Tykkään sun kuvista!

Chatrin kirjoitti...

Ihanaa kuulla, kiitos =)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia! Tuo viimeinen on melkein identtinen minkä otin poikaystävästäni viime kesänä=)
Purjehdus on kyllä parasta mitä Suomessa voi tehdä kesällä.