maanantai 3. elokuuta 2009

Tänään en halua huokaistaKuulkaas ihmiset - minulla on ollut maanantaiksi erikoisen leppoisa ja seesteinen olotila. Vaikka lomapäivät ovat ohi ja työpäivä venyi luvattoman pitkäksi - minua vain hymyilyttää. Liian usein maanantait ovat hampaiden kiristelyä ja syvää huokailua. Tänään on toisin - edes korvaan mennyt lentomuurahainen ei saa minua suuttumaan. Mainion viikonlopun jälkeen on helppo nautiskella elämästä ja antaa asioiden mennä omalla painollaan. Menneenä lauantaina tanssittiin ystävien häitä. Häät ovat ehdottomasti kesän parhaimpia hulinoita. Masun täydeltä hyvää sapuskaa ja juomaa, hymyileviä ihmisiä lempparileningeissään ja prässätyissä puvuissaan. Naurettavia leikkejä joita kaikki rakastavat - ainakin minä sydämeni kyllyydestä. Ja pääosassa rakastunut pariskunta viettämässä kaunista päivää, joka on heidän ikiomansa. Ällöäkö - ei vaan yltiöromanttista - mikä on niin ihanaa, että kutittaa.
Kuulkaa ystävät - menkää naimisiin!

Niin ja minä olen se tyttö, joka sai morsiuskimpun kiinni - ja lentomuurahaisen korvaansa keskellä kaupunkia.

Kuva:erinheartscourt

5 kommenttia:

melina kirjoitti...

Ihana maanantaipostaus! Sai ajattelemaan maanantaita uudella tavalla :)

Tosin ei maanantait näin kotiäidille aina kauheita ole, enemmän ahdistaa lähestyvä syksy.

Chatrin kirjoitti...

Tuollaisia päiviä saisi olla enemmän. Muistan vieläkin, kun minulla meni kerran kaikki pieleen yhden päivän aikana, mutta mikään ei haitannut, minä hymyilin vain. Jopa sille, kun lunta tippui räystäältä niskaani, takin sisälle =)

Lili kirjoitti...

Melina: Kiitos Melina! Ajattele, että alku syksy on kuitenkin aivan ihanaa - saa pukeutua lämpöisiin villapaitoihin ja laittaa nahkasaappaat jalkaan. Marraskuuhun asti ainakin täällä etelässä on sää kaunista ja kirpakkaa - sitten ne räntäsateet saapuvat ja jatkuva kesän odotus palaa mieliin.

Chatrin: Niin saisi - tänään olikin jo vähän viksahtaneempi päivä. Lumi takin sisällä kuullostaa kyllä karmivalta.

Riehu kirjoitti...

Ihana postaus! Kaikki juhlat ja varsinkin häät ovat minusta aivan ihania, liian harvoin niihin saa kuitenkaan kutsua (laiskanpuoleisia kavereita menemään naimisiin). :)

Rusto kirjoitti...

Joo, oli ihana postaus, sai hyvälle mielelle...varsinkin kun on jo keskiviikko, eli viikonloppu tulossa:) jippii, ja ens kesänä siis häät?!?