torstai 10. toukokuuta 2012

Unelmien lakanat

Viime aikoina on tullut harvoin kannettua kameraa mukana. Huono juttu, täytyy ottaa ryhtiliike asian korjaamiseksi ja nostettava kamera taas olalle. Kyllähän keväästä 2012 tulee olla kuvamateriaalia mitä sitten myöhemmin voi tutkia ja päivitellä ruttuisena vanhana rouvana, että tuolloin oli vielä keväät lämpöisiä ja poskipäät sileitä. Ja kärsiihän tässä blogikin kun ei ole kuvia mitä ladata tänne. Onneksi on iso G joka auttaa. Googlaten löytyy herkkuja, eli Hayn herkullisia lakananoita. Kokonaisen kevään olen näistä haaveillut. Kunpa saisin iltaisin sukeltaa raikkaisiin ruutuihin ja heilutella mintunvärisiä varpaankynsiä peiton alta. Ne sopisivat täydellisesti tuohon, varmasti täydelliseen keltasävyiseen lakanaan. Ja lauantai-aamuna, silloin joisin raidallisella pillillä punaisista viinimarjoista tehtyä smoothieta, punasävyisen lakanan alla. Miten sitten tehdä haaveista totta, miten saada viikattua keltasävyiset ruudut omaan makuuhuoneeseen? Yhdellä lakanasetillä ei pärjää, kaksi ihmistä tarvitsee kaksi tyynyä (oikeasti neljä) – ja kaksi peittoa - ja voi kauhistus mitä ne maksavat. Ei auta kun jatkaa haaveilua, sillä tällä hetkellä rahat riittäisivät ehkä yhteen tyynyliinaan.
Kuvat: www.finnishdesignshop.fi

5 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Noi olis niin kivat, mutta mä olen ymmärtänyt, ettei niitä ole saatavilla tuplapeittoon.. Niin kuin ei oikeastaan mitään huippukivoja pussilakanoita. Tyhmää.. :(

Mustaleski kirjoitti...

Anulle: on saatavilla tuplapeittoon, mutta en tiedä onko Suomessa? Olen kuolannut näitä itsekin jo tovin, ja sattumalta bongasin Hayn osaston Lontoosta. Hinta vaan oli ehkä vielä karseampi kuin täällä, joten jäi ostamatta, sekä tuplapeitot että yksittäiset.

Anu kirjoitti...

Kiitos Mustaleski tiedosta!
Veikkaan, että budjetti ei täälläkään taivu noihin, vaikka huikeat ovat kyllä. Tai jos toivoisi häälahjaksi ;)

Lilou kirjoitti...

Hihii, taas samistellaan :) mutta minä VUODEN harkinnan jälkeen tilasin valko-keltaiset setit Designdelicatesseniltä, kun oli muutakin asiaa. 69€ setti. Hintavaa,mutta koska osa lakanoistani on äidin peruja, niin eiköhän nämäkin sitten siirry tyttärelle )

Kimpassa kirjoitti...

Anu: Joo! Toivot häälahjaksi. Vieraatkin on iloisia kun tietävät mitä ostaa ja te saatte unelmalakanat!

Mustaleski: Täytyy odotella jotain alennuskuponkeja tai miettiä vaan ihan omaa säästötiliä näille, tyyriit tyyriit on.

Lilou: Jes! Hyvä me ja meidän hyvä maku:) Laita kotikuvia tulemaan - laita laita! Tykkään niin vaklailla teidän kotikoloa. Ja samat valkokeltaiset minäkin valkkaisin noista, vaikka punertavatkin kelpaisivat kyllä.