keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Kaali kuppiin kopsahtaa


Olen elänyt koko keskiviikon maanantaita. Yksi vapaapäivä ja koko pää sekaisin. Kun oma kaali ei pysy kasassa niin mikäs sen sopivampaa kun napata Hannalta resepti. Ohjeesta syntyi vallattoman hyvää kaalisalaattia. Itse lorautin vähän liikaa sinappia ja kaalitkin suikaloin aika rouhesti. Ensi kerralla sitten viilaillaan niitä sievempiä suikaleita.

5 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Minäkin elän maanantaita. Vein lapsen (ja lelun) tarhaan ja ihmettelin kun ei ollutkaan oman lelun päivä. Se on maanantaina. Sen kunniaksi otin lasin viiniä, koskapa on (kuulemma) keskiviikko.

Kiva että kaalisalde maistui, minä kannoin viimeiset Alepan varhaiskaalit kassalle vappuaattona. Kuusi kaalia pyöri hihnalla ja minä hymyilin kuin olisin napannut seitsemän oikein. Kjäh.

Anu kirjoitti...

Mullakin oli ihan maanantai-olo tänään.. Ekalla kerralla, kun tein Hannan kaalisalaattia, laitoin myös liikaa sinappia. Toisella kerralla annostus osui oikeampaan :) Herkkua on joka tapauksessa!

L. Dada kirjoitti...

Luin tuosta, että "...nuppiin kopsahtaa". Mikäpä siinä, totta sekin varmasti on. Aika tajuttoman hyvä salaattihan on kyseessä, että sikälikin :)

Kimpassa kirjoitti...

Hanna: Ai keskiviikko on viinipäivä. Kuinka mahtavaa, alankin usein sotkemaan päiviä keskiviikkoihin. Kaalisalde oli aivan mahtavaa. Vaadin Hanna lisää kaalireseptejä!

Anu: Ehkä Dijon-sinapeissakin on eroja. Oma olikin aika kitkerää, joten tuli vahvasti salaatin läpi. Mutta oi, kuinka kelpo ja helppo salatti!

L.Dada: Aika useinhan tässä jotain nuppiin kopsahtaa. Selkeästi motoriikkahäiriöitä tullut tässä aikuiseällä kun ilman viiniäkin osuu naama kaapinoviin.

Jessica Hubow kirjoitti...

Hi! Onnittelut blogiisi, olet tehnyt hienoa työtä! Muuten, sinun kannattaa tarkistaa pala http://www.bocadolobo.com/coolors/boulevard.html, miten se sekoittuu nykytaiteen klassista se on vaikuttava! Luulen tulet rakastamaan sitä;)