sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Kuusi kuvaa viikolta
Kännykkä tallensi hetken The Huoneessa, siinä Eerikinkadun hurmaavassa teekaupassa. Työkamun kanssa eksyttiin lounastauolla spontaaneille teeostoksille. Kaunis tila ja aivan ihanat paperipussit hyllyillä, omat liptontraumat karisi pois siinä niitä lajitelmia tuoksutellessa. Kaffetyttökin voi löytää mukistaan ihanaa teetä. En olisi uskonut.

Perjantaiaamu Etelärannassa. En oikeastaan ikinä liiku näillä kulmilla arkiaamuina. Kostea ja raikas meriaamu oli ihana, samoin se kauppahallin tiskiltä noudettu sushilounas. Koko päivä poissa toimistolta – sangen piristävää.

Varpaat ja pyykkiteline. Jälkimmäinen on ehdottomasti kodin ärsyttävävin tavara. Pyykkiteline on levällään keskellä olkkaria monta kertaa viikossa. Siinä ne märät kalsarit roikkuu ja vieraat astelee sisään. Ihan syvätä koko pyykin kuivatus! Ja kuinka väärin onkaan se, että pyykkiteline on olohuoneessa keskeisimmässä roolissa! Raivoa!

Lauantaina Ruttopuistossa. Iisa ja pyörä kävivät kanssani Kaivarin Kanuunassa.  Syötiin pullaa ja tehtiin löytöjä. Niin ihanaa ja leppoisaa, ettei edes pyykkiteline olisi horjuttanut rauhallista lauantai-päivän eloa.


5 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Kolmas ylhältä on ihana! Pakko kysyä, sattuuko Iisa olemaan eräs Larun Iisa? ;)

Salla kirjoitti...

Minäkin kiinnitin huomioni kuvaan nimeltä IMG_0957.jpg! Huh mikä otos!

Eerika kirjoitti...

ihana fiilis näissä kuvissa. niin erilaisia, silti samanlaisia. mahtavia!

Kimpassa kirjoitti...

Laura: Juu on :)

Salla: Siellä oli ihana aamutunnelma, ja mahtavaa että se välittyy kuvan kautta.

Eerika: Kiitos:) Jatkossakin olisi tarkoitus kerätä ihan tuollaisia kännykällä napattuja arjen hetkiä ylös.

Laura kirjoitti...

hauskaa, että meillä on yhteinen kaveri :) ehkä törmätäänkin joskus