lauantai 24. syyskuuta 2011

HäävaloaLaitoin viime keväänä työkaverit, ystävät ja puolitutut sekä ehkä heidänkin tuttunsa säästämään kirkkaat lasipurkit. Heinäkuisina päivinä liottelin etikettejä pois, pesin ja kuivasin. Voin muuten mainita, että Rainbow:n aurinkokuivatuissa tomaateissa on kyljessä jotain liisterin tapasta – ei lähtenyt rumat etiketit ihan helpolla liottamisella. Pistin myös merkille, että joku lähipiirissäni syö hyvin hyvin paljon salsaa. Loppujen lopuksi lasipurkkeja kertyi lähemmäs sata kappaletta. Nostettiin satsi takakonttiin, ajettiin auto lauttaan ja päädyttiin Suomenlinnaan. Ystävät laittoivat tuikut purkkeihin ja niistä syntyi kynttiläpolku juhlapaikalle. Ja mikä oli hienoa, kierrätyslaatikko löytyi Suokista, ei tarvinnut raahata juhlien jälkeen purnukoita takaisin mantereelle.

6 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Ihana ihana idea, kaunis toteutus. T: LiikutusLaura

Anonyymi kirjoitti...

Kaunista ja simppeliä, ihan voittoyhdistelmä!

Mustaleski kirjoitti...

Meille tulee ensi kesän häihin myös lasipurkeista kynttilälyhdyt, tosin ei kujaksi vaan asetellaan ne pöytiin keskelle. Muita koristeita ei sitten tarvitsekaan kukkien lisäksi.

Kimpassa kirjoitti...

Joo, lähes ilmaista ja ihanaa. Ja esimerkillisä kierrätystä! Ei tarvinnut onneksi laittaa kauheasti rahaa koristeisiin. Varsinkin kun sana koristeet on aivan kamala ja kaikki mitä myydään sanalla koriste on kyllä suurimmaksi osaksi sellaista karseaa tuontitavara roinaa.

Kimpassa kirjoitti...

Mustaleski: Itse tekemällä ja keräämällä saa oikeasti tosi kivoja juttuja. Ja ihan onanäköistä jälkeä. Purkkien lisäksi leikkasin ihan tulostuspaperista valkoisia viirejä ja kirpparilta ostin kymmenen paperilamppua parilla rahalla. Kukat sentään tuli kaupasta ja torilta.

Elina kirjoitti...

Aivan mielettömän kaunis idea ja toteutus!