maanantai 22. marraskuuta 2010

Mattoa lattialle


Vuosi sitten syksyllä tehtiin asuntokauppoja. Rempassa hiottiin ja laitettiin vanha ja kulunut tammiparketti valkoiseksi. Lattia-Jarkko teki sen kolmeen otteeseen kun allekirjoittaneen mielestä lattia ei tahtonut tulla tarpeeksi valkoiseksi. Hyvää jälkeä saatiin ja kaikilla kesti pinna. Uutta ja kaunista lattiaa en ole halunnut laittaa mattojen alle piiloon. Ainoastaan eteinen on saanut räsymaton, jotten aiheutaisi pysyviä vaurioita koroilla ja märillä tossuilla pehmeään parkettiin.
Nyt reilun vuoden jälkeen on mattoasia alkanut mietityttämään. Osasyy on pimeä ja kylmä marraskuu, mutta olen tosissani alkanut kaipaamaan olohuoneeseen pehmeää ja lämpöistä mattoa.

Kuvan harmaa matto vaikuttaa täydelliseltä. Sitä pitää ehdottomasti päästä tarkastelemaan lähempää. Auttakaa, jos tiedätte mistä tuollainen kaveri löytyy. Laadukasta tekoa pitää olla ja mitään pölynkerääjää en kotiini kaipaa. Muistelen Habitatin valikoimasta löytyneen joskus vastaavanlainen.  Liekö sitäkään enää markkinoilla.

Apua apua kamut! Tiedätte kuitenkin ne kaupungin kuumimmat mattokaupat.


Kuva: Lotta Agaton

5 kommenttia:

east side crib kirjoitti...

Ihana koko kuva! Lehti tuli ostettua juuri ton kansikuvan takia ja Elle Interiör sanois että matto on BoConceptilta.

Spots kirjoitti...

jep. matto on ihana. tai siis koko tila. samanmoisia mattoja on myös haylla.

LILI kirjoitti...

east side crib: Oi voi, BoConceptiin ei taida rahat riittää. Itkettää ihan. Kiitos kuitenkin salapolliisihommasta :) Ja siis kyllähän menen ainakin katsomaan livenä tätä.

Spots: Niin on, ottaisin kotiisi saman tein tuollaisen fiiliksen. Missä Hayn mattoja voi paijata? Formverkissä?

Vitsit, että nyt pitäisi saada hyvää halvalla, Hay ja BoConcept ei taida osua tähän.

Hanna kirjoitti...

Tsekkaa Artekin mattovalikoima, itse ostettiin muutama vuosi sitten harmaa villamatto, joka on ollut korvaamaton, nyt palvelee lapsen huoneen mattona, on niin pehmeä että sopii hyvin sinnekin.

LILI kirjoitti...

Hanna: Artekilla tosiaan olisi yksi kaunis valkoinen villamatto. Ketuttaa vaan, että missasin täysin ne kuukausi sitten olleet Ystävämyynnit. Kateudella katselin äidin ja veljen saalista. Sielä olisi lähtenyt mm. mattoa hyvään alehintaan.