maanantai 1. helmikuuta 2010

Taas uusi viikko

Vuodessa on keskimäärin 52 maanantaita. Yksi maanantai kestää 24 tuntia, vaikka tuntuukin tuplasti pidemmältä, joten maanantaista joutuu vuosittain kärsimään 1248 tuntia. Huh huh!

Eilinen maanantai oli kamala. Erityisesti maanatai-aamut ovat rankkoja, jotka alkavat vähintään puolen tunnin herätyskellon torkuttamisella. Uskon myös olevani huomattavasti alttiimpi tapaturmille maanataisin. ( Tämä on todistettu metron portaissa pariin otteeseen) Niinpä eilisessä aamukiireessä teloin oikean peukaloni rikkinäiseen lasiin. Aiheutin järkyttävän haavan käteeni, värjäsin verisuihkussa valkoisen lattiani punaiseksi ja tirautin väsymisitkut. No okei, ei se veri suihkunnut, mutta valui vuolaasti. Onneksi tunnin teippailun, kylmän veden ja hengitystekniikan avulla sain sormeni pakettiin ja itseni ovesta ulos.

Tänään on sitten vietetty huomattavasti levollisempaa tiistaita. Sormi on edelleen kovin pipi, mutta mieltä hoivaan suunnittelemalla kesälomaa. Reissua, mökkiä, kaupunkia, puistoja ja sitä tärkeintä - aurinkoa. Kyllä - ajoissa kannattaa aloittaa!

2 kommenttia:

Chatrin kirjoitti...

Hui kauheeta!
Ja onneksi huomenna on jo keskiviikko :)

Hertta kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.