sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Hilirimpsis
Tuossa on sunnuntain herkullinen ja tuhdimpi aamupalani. Samaa sorttia olen syönyt viimeiset neljä päivää. Runebergintortut ovat suurinta herkkuani, sellaiset kosteat ja mehevät kappaleet. Namnam! Nyt kun virallisesti päästiin torttupäivästä ylitse, voidaan siirtyä laskiaispullien pariin.

Viime viikon arki hujahti töitä painaessa ja viikonloppu kummityttöä houstatessa. Kaksi päivää 13-vuotiaan tytön kanssa tietää tiivistä shoppailua ruotslaisketjuissa. Lauantaihin sisältyi shopailun lomassa ravinnon tankkaus Kluvikadun Fazerilla. En ollutkaan vuosikausiin sinne eksynyt - ihana tunnelma, todella. Menkää sinne!

Huomenna taas urheasti uuteen viikoon. Ensi vkolla on tarkoitukseni vihdoin suoriutua jumppaan. Hävyttömän pitkä tauko takana - laiskuus ja kiire vie nopeasti. Pakko ryhdistäytyä, sillä tortut ja hiivat masusta on saatava liikkeelle. Kaivetaan siis pölyttynyt Motivus-kortti pöytälaatikosta.

3 kommenttia:

Linnea kirjoitti...

Kun kerran kävin, tutustuin ja luin, minä myös tervehdin =D Jätän kommentin aivan törkeän ihanasta mustasta laukustasi tähän, jotta se ei jää huomaamatta. Olet todentotta tehnyt aikaisemmin huipun kirpparilöydän, tuo laukku on aivan ihana, kelpuuttaisin itsellenikin heti. Ja mitä minun piti vielä..... Luin ja pläräsin niin paljon nopeasti läpi että tipahtiko ne kaikki nyt sieltä päästä samantien pois?

- Ilmeisesti =D
Jatkan siis ensi kerralla!

Kiva kun löysin tänne.

Chatrin kirjoitti...

Olen allerginen runebergintortuille (mantelia), mutta laskiaispullia söin eilen neljä kappaletta =)

Lili kirjoitti...

Linnea: Kivaa kun kävit ja jätit tervehdyksen:) Laukku on tosiaan oikea löytö, keikkuu joka päivä olalla. Sukat jo pyörii jaloissa kun odotan Hietsun kirpparin avautumista. Aion ensi kesänäkin tehdä jotain oikein ihania löytöjä.

Hih kaikki ei tipahda pois - jotain jää. Tule silti toistekkin!

Chatrin: Voih, sun täytyy leipoa niitä itse. Sellaisia mantelittomia kappaleita. Voit laittaa samalla tuplamäärän punssia :) Laskiaispullat on hyviä, itsetehdyt parhaimpia!