tiistai 28. huhtikuuta 2009

Lempikengät



Ihanan nuhjuiset ja reikäiset converset ovat rakkaat. Mitä enemmän on näillä päiviä takana - sitä paremmat ja mukavammat ne ovat jalassa - ja sitä kivemmalta ne näyttävät.
Tämä sääntö koskeekin vain näitä kenkiä.



Toimivat myös loistavasti muuttoapulaisen muuttokenkinä.

5 kommenttia:

Riehu kirjoitti...

Converset on parhaat kengät jalassa! Ite tykkäilen lyhytvartisista kesäpopoina. :)

Kimpassa kirjoitti...

Riehu: Niin on! Jostain kumman syystä ne rikkovat mun sukkia kantapäistä. Vuosien varrella on mennyt ihan mieletön määrä sukkia roskapönttöön conssien jäljitä. Ehkä mulla on vaan joku erikoinen askel tai häiriintynyt kävelytyyli - tai aina liian pieniä tossuja.

Chatrin kirjoitti...

Mulla converset sattuu jalassa. Ne on jotenkin niin kovat. Vähän auttaa, kun laittaa pehmeät pohjalliset kenkään. Tykkään niiden ulkonäöstä, joten mulla on kuitenkin niitä kolme paria ;)

Helena kirjoitti...

Voi, minä kun niin pelkään valkoisten conversenien likaantumista :) Hankin juuri siniset ja harkitsen jotain muuta väriä vielä.

Kimpassa kirjoitti...

Chatrin: Ihana toi viimenen lause - mulla on kuitenkin niitä kolme paria... mä olen aivan samanlainen <3

Melina: Valkoiset saavatkin likaantua - sitä paitsi olen ihan huoletta heitellyt tossuja pesukoneeseen. Sieltä ne ovat puhtaana ulos tulleet ja konekin on säilynyt hengissä. Siniset converset kuullostavat kyllä kivoilta - itseasiassa minäkin ehkä tarvitsisin sellaiset :)