torstai 9. huhtikuuta 2009

Jippii

Ilmoitan teille tässä nyt, että tänään on hyvä päivä! Katsokaas, näin monta kivaa juttua minun päivässäni.
  1. Työpöydälläni odotti aamulla suklaamuna, mihin oli liimattu post-it lappu. Siinä luki kuinka kivaa on kun olen taas terve. Meinasi tulla itku, kun liikutuin niin. Työparini on varsin loistokas pakkaus, jolla tosin on murtunut häntäluu - korkkarit ja kiire pois töistä ovat huono yhtälö. Viottuneesta pyrstöstä huolimatta hän jaksaa piristää meitä muita ihanilla juttusillaan.
  2. Kävin Kinder-ostoksilla S-marketissa. Kun aloittaa päivän suklaalla, ei voi paljon pieleen mennä. Ihmistenhän tulisi saada aloittaa päivänsä aina suklaalla. Ja niitä pikkuruisia sisuksista paljastuvia asioita on kiva koota. Mutta missä ovatkaan timanttisormukset! Munatehtailija on tainnut unohtaa ne kokonaan.
  3. Lähdettiin lounaalle Veeruskaan. Pitkä lounas on ihana asia, varsinkin seurassa jossa saa nauraa niin että mahassa kipristelee. Tosin päivän keitto oli vähän kakkaa, mutta ei edes haitannut. Kindereistä pysyy mieli korkealla.
  4. Tänään on kiirastorstai. Hip hei, monta päivää vapaata! Mökille pötköttelemään viinit ja kirjat kainalossa! Tänään vielä edessä kauppa- ja alkoreissu... tankkaan kindereitä lisää, niin ei mene hermo jonottaessa. Jonottaminen on muuten maailman raivostuttavinta touhua.
  5. Säätiedoite lupasi loppuviikoksi aurinkoa. Kuinkakohan kepeästi saa pukeutua, jotta pysyy terveenä...

7 kommenttia:

REGRET kirjoitti...

Kylläpä kuulostaa kivalta sun päivä :) Itellä jäi kaupasta kinderit ostamatta ja nyt kun asian mainitsit niin alkoi tehdä niitä mieli. Hmph. Jaksaisikohan sitä käydä vielä kaupassa tänään? :D

Lili kirjoitti...

Regret: Juu - nyt kauppaan siitä! Kyllähän sitä aina jaksaa suklaaostoksilla käydä. Mulla on jo mennyt kolme kinderiä nassuun tämän päivän aikana. Täytyy vielä sanoa, että hävyttömän hintaisia ovat.. kalliiksi tulee suklaahimo :)

MarJa kirjoitti...

minäkin löysin niitä taivaallisen hyviä pieniä suklaamunia pussissa. siis niitä joissa on se söpön värinen folio päällä :)

Leenukka kirjoitti...

Viitaten kohtaan 1: tuommoset pienet yllärit on kyllä varsin hykerryttäviä. Etenkin vastaanottajana, mutta myös antajana. Yllättely on mukavaa.

Lili kirjoitti...

MarJa: Onkohan ne niitä samoja mitä juuri söin puoli pussillista. Olivat hyviä!

Leenukka: Yllätykset ovat ihania, varsinkin tuollaiset arkeen sujautetut. Pikkuruisilla jutuilla saa ihmisiä onnelliseksi.

Anonyymi kirjoitti...

Minä sain munasen!!!!!

Lili kirjoitti...

Anomyymi: Hurraaa! Munaset on kivoja.