torstai 26. maaliskuuta 2009

Uudet simmut

Olen hurja ihminen! Niin hurja, että päätin ottaa uudet simmut. Kävin alkuviikolla leikkauttamassa laserilla silmäni. Hyvästi ikuinen säätö lasien ja piilareiden kanssa. Tervetuloa asioiden helppous ja näkemisen ihmeys. Meininki lääkärissä oli kovin nopeaa ja tehokasta. Iltapäivällä leikkaus - seuraavana aamuna duuniin. Leikkauspäiväni pelotti niin, että päässä humisi ja vatsassa kiersi, turhaan - kaikki sujui kuin tanssi vaan. Lääkäri antoi sen verran nappeja nieltäväksi, että varsinaisessa laseroinnissa lähinnä hymyilytti.
Suosittelen lämmöllä kaikille puolisokeille henkilöille!


Muuten viikkoon on kuulunut vain duunia, duunia, silmätippoja, silmätippoja ja silmätippoja. Huomenna lupaan taas kertoa jotain kivis asioita. Ja perjantai on taas, jeeeeeee! Ja kesä on taas lähempänä, jeeeee!!

Moiks vaan possukat !3 kommenttia:

REGRET kirjoitti...

Vautsi! Tuntuko se miltään, kun operoivat silmät? Onko silmät ollu miten arat sen jälkeen tms.? Ite oon ajatellut samaa, mutta saa nähdä rohkeneeko tämä koskaan siihen.

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa normaalien ihmisten joukkoon ex-nelisilmä ystäväin!! Kilistän sinulle vaikkapa tänään.

Lili kirjoitti...

REGRET: Silmät puudutettiin tipoilla ja mieli rauhoittavilla. Ei tuntunut itse leikkaus yhtään missään ja näkö rupesi saman tien tarkentumaan. Noin viikon verran silmät tuntuivat väsyneiltä ja kuivilta. Koko ajan kuitenkin näkö on ollut paras mahdollinen. Näkeminen ilman silmälaseja on kyllä hienoa! Sinne vaan rohkeasti!