maanantai 9. maaliskuuta 2009

Permanentti kiinnostaa

Jonkunlainen kasarin lopun kiharajuttu viehättää - mistä lie tämäkin saapunut syvään mieleeni. Ajatuksissa on jo tovin pyörinyt pitkän, että lyhyen tukan kiharat - sellaiset villit permiksen tekemät, jotka ovat aina yhtä hehkeät ja erityisesti aamuisin parhaimmillaan. Sana permanentti tosin tuntuu pelottavalta muinaisjäänteeltä - tulee mieleen mahongin punainen, palanut mummokäkkärä, hui kauhistus. Ehkä permanentti sana on jo haudattu ja tilalle on keksitty jokin hieman lupaavampi nimi. Onkohan myös siihen kaikista kamalimpaan permis-ongelmaan jo keksitty ratkaisu - miten toimia kun tyvikasvuna on 5 cm piikkisuoraa tukkaa ja jatkona kuivaa kiharaa?

Taidan vain palauttaa mieleeni ala-asteen permistraumat ja tyytyä vain katselemaan Pretty Womania.
Joku
muuten pitäisi tuosta metallikasasta ranteessa.

5 kommenttia:

ninnu kirjoitti...

Hei, oli pakko tulla kommentoimaan tätä aihetta :) Permanentti, nykyisin kihartamiskäsittely, eikö kuulostakin vähän iisimmältä! Ja jos kiharoista haaveilet niin on myös sellaisia 6 viikkoa kestäviä kevyita permiksiä, tosin kiharasta ei tule niin napakkaa mutta ei tule sitä kamalaa tyviongelmaa. Ja se tyvi hoituu "oikeassa" permiksessä tyvipermiksen avulla tai sitten sakset käteen ja tukkaa napsimaan:) Mukavaa kevättä!

röyppy kirjoitti...

Tsiisus...mikäs siinä.

Lili kirjoitti...

Ninnu: Jee, kiitos tiedoista ja ihanaa kevättä sulle kans!

KitKat kirjoitti...

Heippa, en tiia johtuuko se vaan mun hiuslaadusta vai mista,mutta ma olen aina halunnut kiharat hiukset ja kokeillut permista kaksi kertaa. Ekan kerran ihan tavallista, joka oli kun olis vahan vaan laineita laitettu, eli ei nayttanyt miltaan.

Tokan kerran menin sit afropermista hakemaan jolla saatiin aikaan paljon pienta kiharaa, mutta kuivatti hiukset kylla pahasti.

Nykyaan tyydyn laittamaan pehmorullat yon ajaksi tai sitten lamporullat aamulla puoleksi tunniksi ennen toihin lahtoa.

Kerro miten onnistuu jos paatat ottaa permiksen!

Inkeri kirjoitti...

Muakin välillä kiharat tai ennemminkin "pehmis =0)" houkuttaa mutten enää uskaltain lähtee siihen. Yläasteella kun oli kunnon kiharat niin ne ei todella lähteny pois muuten ku kasvamalla ja mul ei ollu vaan tyveä vaan puolet päästä piikkisuoraa ja loput kiharaa :)