maanantai 12. maaliskuuta 2012

Päässä raikaa jo Bollywoodin soundit


Ensi kuussa on kevätloma, virallisemmin talvilomani. Suunnitelmissa oli lentää Berliinin pyörähtämään, mutta kuten tapanani on, aloinkin ahneaksi. Loma pallon toisella laidalla onkin tällä hetkellä ykkösvaihtoehto - kepeitä paitoja, makeita hedelmiä ja aurinkorasvan tuoksua. Aasian sesongit alkavat olla lopuillaan ja lentolippujen hinnat tässä vaiheessa liian korkeita.  Näyttää vähän siltä että ainoastaan Goalle irtoaisi liput edullisesti. Intia - seikkailua rinkka selässä vai ripuliako?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ahne:ahneeksi :)

Hanna kirjoitti...

Vitsi ku pääsis iteki ulkomaille! Enkä muute yhtää ihmettele tota halua lähtee jonneki toisellepuolellemaapalloa, ite haluisin nyt jonneki mis ei ois tietookaan loskakeleistä! :D

Kimpassa kirjoitti...

Anonyymi: Ahneaksi saattaa tulla jo syö liikaa perunia.

Hanna: No vitsi, on se kevätkin ihanaa aikaa täällä. Kohta on loskat tipotiessään ja haisee märkä nurtsi. Ja siitä askel eteenpäin,niin voi nuoleskella pehmiksiä puistonpenkillä. Aika kivaa sekin.

Esba kirjoitti...

Olin Goalla kahden kaverin kanssa vuonna 2008. Oli oikein kiva ja rento loma. Maattiin pohjois-Goan rauhallisilla rannoilla, luettiin kirjaa, nukuttiin ja syötiin. Kolme nuorta aikuista mummojen hermolomalla. Iltaisin juotiin vain konjakkitömpsyt, että maha pysyisi kunnossa. Pysyi!