maanantai 13. helmikuuta 2012

V niin kuin virus


Lauantaina aamuna heräsin kurkku käheänä, nenä tukossa ja pää niin kipeänä, että piti nauttia ennen aamukahvia kaksin kappalein buranoita. Ei mennyt kurainen olo pois, joten tyydyin hautautumaan viikonlopuksi lakanoiden väliin niiskuttelemaan. Lääkäri määräsi tänään pysymään vielä seuraavatkin kolme päivää peiton alla lepäämässä. Jos jotain hyvää tästä viruksesta, niin saanpahan ainakin katkaistua blogihiljaisuuden. Sehän ei tarkoita, että olisi jotain kerrottavaa, mutta mainitsemisen arvoisia ovat nuo veriappelsiinit.  Mielettömän makeita, vähän pikkuruisia ja mikä väri - söin kaikki pois!Lisää asiaa: Nuo Marimekon raidalliset tyynyliinat on rakkaat. Trikoo on osoittautunut yöhommissa hyväksi pääkaveri-materiaaliksi.

6 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Paranemisia sinne ja mukavaa viikkoa! <3

Kimpassa kirjoitti...

Pieni Lintu: Voi kiitos :)) Lämmittipä kommenttisi, jotenkin raskas mieli tänään.

Beada kirjoitti...

Olipas kivoja kuvia! Ja nuo marimekon trikoot.. ihanat! Millokoha raaskis itse ostaa.. :) Toivottavasti lunssa hellittää pian! -Beada-

Anu kirjoitti...

Paljon paranemisterkkuja sinne :) Meidän Levin reissu katkesi Oulun kohdalla ja palattiin takaisin kotiin. Mies influenssassa ja mullekin määrättiin estolääkitys.. Vietetään sairas(talvi)loma kotona toipuen.

Pitääkin hankkia seuraavalla kerralla nuo trikootyynyliinat. Harmi, ettei pussilakanaa saa tuplakokoisena.

ullamaj kirjoitti...

pikaista paranemista! meillä on juuri toivuttu kamalan sitkeästä räkätaudista - been there - joten kilokaupalla sympatiaa sinne vällyjen alle!

Kimpassa kirjoitti...

Beaba: Joulupukki toi tyynyliinat. Ovat olleet vuoden eniten käytetyimmät tyynyliinat. Pikkasen karkailevat tyynyistä, mutta syypää taitaa olal nukkuja joka vatkaa unissaan päätään. Punaraidallisinakin löytyy - nekin on ihanat"

Anu: Voi kurjuus! Kyllä mahtaa harmittaa, halikaa siellä sairaspedillä :)

Ullamaj: Kiitos! Teet tulella, kyllä tämä tästä, nukkumalla vaan. Sun portfolio on super!!!