tiistai 7. joulukuuta 2010

Hiihtäen olisit jo perillä

Oi voi Helsinkiä. Lumi on pistänyt kaupungin sekaisin. Oli erikoisen mielenkiintoinen kotimatka tänään. Normaalin yhden kulkuneuvon sijaan käytin kolmea eri julkisen liikenteen tarjoamaa välinettä. Ajankulusta en viitsi edes mainita, mutta mihinpä sitä nuorella ihmisellä kiire olisi. Sanoisin, että korkeintaan kenkäkauppaan. Koska käsittääkseni vietämme vasta talven alkua, olen alkanut harkitsemaan ihan vakavissani aikus-talvikenkien ostamista.

Vagabondin Magdala-mallissa on paksu pohja ja lämmin vuori – kuten talvikengässä kuuluukin. Ulkomuoto onkin sitten toinen seikka,  näissä on vähän sulattelemista. Onneksi olen aika helppoa kauraa, varsinkin tälläisissä kysymyksissä missä pyöritään mukavuusalueella. Huomenna sitten vain sovittelemaan kenkiä ja haistelemaan alennusmyyntejä, eikös sitä ruotsalaisketjuilla ole tapana Rea-kyltit pystyttää jo reippaasti ennen joulua?

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Näissä keleissä on ollu pakko mennä mukavuuden ja JÄRKEVYYDEN puolelle! Mäkin lampsin tänään duuniin kunnon talvikengissä, ja niissäkään ei ollu tarpeeks vartta, kun auton ympärillä oli ainakin puoli metriä lunta...

LILI kirjoitti...

Laura: Äh, kommentti oli jäänyt tänne unohduksinn. Kenkäasia painaa edelleen, lunta sen kun tupruttaa lisää. Ihan hullua, varsinkin kun huomenna taas tietää odottavansa ratikkaa turhaan. Ostan ehkä sukset!