maanantai 25. lokakuuta 2010

Pottatukka

Villasukat on laitettu makkaralle, kaulaliinat rullattu korviin asti ja hunajateet keitetty pannuun. Raaka syysviima koettelee hermoja ja vaatekaapista tulee taas valittua pelkkää villaa ja kerroksia lämmikkeeksi. Kovasti kaipaisin jotakin uutta lookkia, ettei vallan sulaudu pimeään katuun. Taidan jopa tietää mikä se on. No, tietenkin uusi tukka!  Katsokaapas tuota Lindexin tyttöä. Kuinka ihana ja pehmeä leikkaus onkaan hänen hiuksissa. Nyt harkitaan tätä vakavasti.

7 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Nice, itse kasvattelen juuri lyhyttä pottaa pois ja odotan jotain ihmettä tapahtuvan nuutuneeseen lookkiini.

LILI kirjoitti...

Voi Minna! Sun tukka on ihanin. Älä anna potan kasvaa pois!

Esba kirjoitti...

Tuo on ihana! Ja just Minna tulikin mieleen :) Mä leikkasin vajaat 2 kk sitten 25 cm hiuksista pois. Oli ihana päästä pitkästä tukasta pois. Se näytti aina ihan kuolleelta. Mutta yksi miinuspointti tässä on: En muistanut, että hiukset kasvavat tosi nopeasti. Kampaajalle pitää mennä vast edes vain noin kuukauden väliajoin. Mutta värjätä ei tietty tarvitse joka kerta.

LILI kirjoitti...

Esba: Lyhyt on aina fressimpi ja selkeämpi. Mä haluaisin kovasti häihin ihanan lettikampauksen. Se vaatisi tukkaa josta väkertää. Siksi täällä harkitsen hartaudella, muuten olisi jo kuulunut niks ja naks

LILI kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Esba kirjoitti...

Mä heitän häihin vain heiton käkkärälle 8-) Se on varmasti oikeen kiva! Anna mennä vaan :)

Mob kirjoitti...

tää on ehkä ihanin luukki aikoihin, ja carmen kass on aina niin babe! ps söpö blogi :)