keskiviikko 8. syyskuuta 2010

ελληνικός


Syyskuun maku on tässä. Maustamatonta jugurttia,  juoksevaa hunajaa sekä siemeniä tai pähkinöitä.  Ei ole vaikeaa siis ja maku on kertakaikkisen hyvä. Sitä paitsi hunajaraidoista voi vain inspiroitua. Ehdottomasti syksyn paras sävy.

Pöydältä löytyy toinenkin kreikkalainen. Se on vasta ostettu Korresin nassurasva. Luontoperäinen Korres on minulle uusi tuttavuus ja lähti ylistävien kuulopuheiden perusteella kaupasta kotiin. Ystävä kehuu jatkuvasti rasvojen jumalaksi ja Sokoksella ollut esittelijä lupasi hehkeimmät poskipäät ikinä. Jään odottelemaan jugurtit suupielissä kuulasta ihoa – ja lupaan kertoa teillekkin miten kävi. Ελληνική ευθυμία!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei kiitos inspiksestä - nyt tiedän mitä haluan syödä viikonloppuna aamupalaksi. On nimittäin terveyskuuri alkamassa, pistin vähän liian reteäksi kesän lopulla.

LILI kirjoitti...

Suvi: Hah, terveyskuuri sopisi tännekkin. Tuskin on kyllä jugurtti osa sitä, ainakaan minun kohdalla. En osaa syödä sitä kohtuudella. Maustamatonta jugua voi hujahtaa päivässä litra. Ainakin masu voi hyvin :)

Chatrin kirjoitti...

Toi on NIIN hyvää, mutta syön sitä vaan kreikassa. se on niinku kreikka-juttu ;)

LILI kirjoitti...

Chatrin: Niin on! Melkoinen itsekuri sulla. Syötkö sä sushiakaan Suomessa ;)