tiistai 13. huhtikuuta 2010

Öhöm

Meillä on kotona tälläistä. Sanon öhöm. Kaunis valkoinen lattia on täynnä pahoja työkaluja, jotka tekevät ilkeää jälkeä. Öhöm. Yritän olla kiva ja ymmärtää satunnaisia fillarin huoltoparkkeja olohuoneessa. Katsotaan kuinka kauan. Öljyt lattiassa kiristää mieltä, sanon minä.

Tässä äsken tarmokkaana päätin pestä ja kiilottaa keittiön tiskialtaan. Näppäränä neitinä keksin, että kloridiahan sinne laitetaan. Puoli pullollista altaaseen ja muutama tippa ohi. Tarkemmin sanottuna 6 pisaraa uudelle koltulle. Pilalle meni. Harmittaa. Allas kyllä kiiltää, laiha lohtu se.

Ja pyöräkin kuulemma pelittää. Huomenna mekko-ostokseille. Eiku Hulluille Päiville. Tai molemmille.

8 kommenttia:

Chatrin kirjoitti...

No voi vitsi. Mä kenkkuilen jo siitä, kun meillä pitää rassata fillaria parvekkeella, mutta toi on kyllä pahempi ihan reippaasti! Tsemppiä ymmärtämiseen.

Pesualtaan saa kiiltäväksi kuin naantalin aurinko hammastahnalla! Fairy tepsii myös likaan kuin likaan, eikä pilaa mekkoja.

Anonyymi kirjoitti...

Mulle tulis stressiahdistus, jos joutuisin vierestä katselemaan tuota pyöränhuoltoa, auh. Onneksi meidän pyörät huolletaan kellarissa/ulkona.

No mutta. Itsekin pesin keittiön altaan kloorilla pari viikkoa sitten. Siitä tuli kuin uusi, entisten asukkaiden pinttynyt lika oli hetkessä tipotiessään. Millään muulla ei ollut lähtenyt. Vaan uhrasin yhden lempitopeistani, kuinka tyhmä voi olla. Kiitin onneani, etteivät uudet farkkuni saaneet roiskeita, se olis harmittanut triplasti.

Anonyymi kirjoitti...

Ei meilläkään todellakaan pyöriä sisälle huoltoon tuoda, kerran oli Jopo pahimmilla pakkasilla kylppärissä illan sulamassa, että saatiin taas sauraavaksi päiväksi ajokuntoon.. Onnellinen mies = Stressaantunut nainen? :D

Lili kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Lili kirjoitti...

Chatrin: Oliskin parveke! Sinne ei kyllä pyöriä tulisi, vaan tomaatteja ja yrttejä kasvamaan :) Hammastahna juttu oli ihan uus. Täytyypi kokeille. Tarvitseeko sitä useammakin tuubin vai minkalainen määrä putsaa laarit?

Aikuistumassa: Ahdistus oli ja meni. Kuulemma kerran kahdessa vuodessa saa pyörän tuoda sisälle. Mikä lie sääntö tuo. Mutta 2012 siis seuraavan kerran, saas nähdä meneekö näin.
Kloori on mun lemppisaine siivouskaapissa. Olen tosi alkanut potemaan sen käytöstä huonoa omaa tuntoa, sellaista myrkkyä kun on. Täytyy alkaa tutustumaan luontoystävällisimpimpiin puteleihin.
Suru sunkin paitaa. Pilalle ne menee roiskeilla. Ehkä värjäys pelastaisi?

Livinghygge: Mies luki näitä kommentteja. Ehkä ei meilläkään enää......
Onnellinen nainen= onnellinen mies, ehkä.

Chatrin kirjoitti...

Hammastahnaa tarvii vain vähäsen. Huomaat kyllä levittäessä millainen määrä riittää. Aloita pienestä. Käytä apuna jotain sientä tai rättiä. Happy cleanings!

Herttainen kirjoitti...

Oi voi. Meillä fiksataan sentään pyöräkellarissa, välineitä kyllä säilytetään parvekkeella ja siivouskaapissa vähän holtittomasti ja joku ketjuöljy on kylppärissä, ihmettelen aina etten kyllä omista sellaista lakkaputelia kunnes muistan että se liittyi pyörään eikä kynsiin... Mutta koska olen itse supersotkuinen (en kuitenkin likainen) ei voi hirveästi valittaa :D

Lili kirjoitti...

Chatrin: Mä aion huomenna testata hampulitahnat muuallekkin kun hampaisiin :)

Herttainen: Mun mies pakottaa laittamaan tänne ilmoituksen, että lattia oli suojattu kuulemma eri hyvin muoveilla ja papereilla. Hah, että tiedoksi vaan :)